Numerologie: ce îţi rezervă viitorul în viaţa sexuală

De Raluca Cristea pe

Numărul erotic 5

Dacă ai deja o relaţie, sexul nu mai este la fel de satisfăcător ca înainte, însă partea bună este că vor trece repede zilele negre. Dacă vrei o relaţie nouă şi n-ai mai făcut de mult timp sex, faci greşeala de a lua personal remarca oricărui bărbat care îţi place şi singură pierzi teren. Bărbatul care o să te cucerească în viitorul apropiat este unul care ştie totul despre zone erogene, săruturi şi preludiu ca la carte.

Numărul erotic 6

Treci printr-o perioadă de egocentrism sexual, dacă se poate spune aşa. Cât primeşti atât dai şi nu eşti dispusă să faci mari eforturi pentru sex. Urmează o perioadă în care ai aşteptări sexuale – moderate dacă este vorba de un partener nou şi ridicate dacă ai deja un iubit. O să vrei să iniţiezi noi poziţii sexuale, să inventezi jocuri erotice şi eşti foarte atentă la preludiu.

Numărul erotic 7

Îţi este aşa de greu să refuzi o partidă de sex. Asta nu face din tine o femeie uşoară, pentru că totuşi, o să fii selectivă, dar chiar şi aşa, îţi va fi greu să alegi între mai mulţi pretendenţi. O să fii tentată să faci sex cu un bărbat oarecum străin iar dacă accepţi, o să ai parte de senzaţii nebănuit de intense. Apoi, o să te ataşezi foarte mult de un bărbat care îţi va părea destul de pretenţios sexual şi o să fie ceva mai greu să ţii pasul cu el în pat.

Numărul erotic 8

Cât de curând o să ai parte de mai multă pasiune în cuplu sau de o nouă relaţie care îţi va aduce sex sălbatic. Nu refuza bărbatul care îţi dă târcoale de ceva timp şi care îţi pare nepotrivit. De fapt, este ca o cutie cu surprize plăcute. Urmează o perioadă cu mult sex, tehnici erotice noi şi poziţii sexuale intense.

Numărul erotic 9

Pentru tine, urmează o perioadă relaxată, chiar jucăuşă când vine vorba de sex. Dacă ai deja o relaţie, îţi surprinzi iubitul cu atitudinea şi curajul sexual. Dacă eşti singură, îţi va prinde de minune rolul de seducătoare pasională. O relaţie proaspăt începută? Nimic mai simplu. Îl seduci, îl provoci, îl laşi să aştepte… apoi faci sex în poziţii comode, dar cu tehnici erotice şi şoapte potrivite.

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2