Numerologie: ce îţi rezervă viitorul în viaţa sexuală

De Raluca Cristea, pe

Numărul erotic este numărul care îţi spune o mulţime de lucruri despre viaţa ta sexuală, ce fel de parteneră eşti sau, ce fel de partener ţi se potriveşte. Prin urmare…

… dacă din articolele anterioare ai aflat cum arată bărbatul potrivit pentru tine sau cu cine nu te potriveşti la pat, astăzi afli ce îţi rezervă viitorul în viaţa sexuală!


Calculează numărul erotic şi află de ce anume sau de cine anume ai nevoie în viitorul tău, din punct de vedere sexual.

Pasul 1 – Scrie pe o foaie numele tău întreg (prenume şi nume de familie);

Pasul 2 – Consultă tabelul de mai jos şi, sub fiecare literă a numelui, scrie cifra corespunzătoare;

Pasul 3 – Adună cifrele şi redu-le la o singură cifră.

Exemplu: Ioana Filip = 9 + 6 + 1 + 5 + 1 + 6 + 9 + 3 + 9 + 7 = 56; 5 + 6 = 11; 1 + 1 = 2.

Numărul erotic 1

Eşti destul de hotărâtă în privinţa vieţii tale personale şi vrei ca lucrurile să fie cât se poate de clare. Nu o să-ţi meargă totul ca pe roate, dar cert este că te vei îndrăgosti în curând de un bărbat care nu vede sexul doar ca pe potolirea unor simţuri. Va fi un tip pasional, afectuos şi capabil să te ghicească de multe ori. Dacă ai deja o relaţie, iubitul tău se va schimba radical în pat.

Numărul erotic 2

Eşti sensibilă, romantică şi dornică de o relaţie de cuplu activă sexual. Imaginaţia sexuală o să te ducă departe şi bine faci pentru că, o să începi o relaţie cu un bărbat care o să te uimească în pat deşi nu corespunde tocmai standardelor pe care ţi le-ai impus. Important este că te va provoca sexual şi te va atinge exact aşa cum îţi doreşti. Dacă eşti deja într-o relaţie, iubitul tău este deschis la ideile tale pentru sex.

Numărul erotic 3

Mai mult decât oricând eşti dispusă să recurgi la toate trucurile de seducţie ca să îţi uimeşti în pat iubitul sau ca să organizezi ca la carte o primă noapte de dragoste cu noul tău partener. Emani o senzualitate aparte aşa că nu vei duce, cu siguranţă, dorul partidelor de sex. Este foarte posibil să ai chef şi de ceva adrenalină în plus, adică sex în locuri mai ciudate sau poziţii sexuale noi.

Numărul erotic 4

Nu eşti atât de interesată în perioada următoare de calitatea sexului pe care îl oferi sau îl primeşti. De făcut, îl faci şi e bine chiar şi aşa. Acum îţi îndrepţi atenţia către senzaţiile pe care le-ai putea încerca în timpul sexului dacă te implici mai mult şi cum poate fi sexul liantul de care ai nevoie ca să legi o relaţie de durată cu un bărbat, care există deja sau ar putea să existe în curând în viaţa ta. Bărbaţii puternici te vor excita.

Află pe pagina următoare viitorul sexual pentru numerele erotice 5 – 9

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!