Numerologie: ce spune despre tine numărul erotic

De Raluca Cristea, pe

Numărul erotic 6

Îţi place să conduci, dar nu eşti posesivă. Cu naturaleţea şi umorul îţi faci mulţi prieteni printre bărbaţi. Tocmai de aceea, uneori confunzi prietenia cu atracţia. Când te simţi vulnerabilă sau dezamăgită de partener, accepţi un flirt de-o seară. Îţi place să faci sex, uneori eşti uimitor de extrovertită, alteori puţin nepricepută, îţi plac jocurile erotice şi poziţiile sexuale cu penetrare intensă. Nu accepţi sexul fără sentimente şi te implici.

Numărul erotic 7

Îţi ia ceva timp să ai o relaţie de lungă durată, care să ducă la căsătorie. Asta pentru că te îndrăgosteşti de bărbaţi faţă de care simţi o puternică atracţie fizică şi deci, relaţiile nu ţin mult timp. Eşti posesivă şi totuşi ţii la libertatea ta. Faci sex ca o cutie cu bomboane asortate: astăzi într-un fel, mâine în alt fel. Eşti foarte pasională, pretenţioasă şi jucăuşă în pat. Urmează pentru tine o perioadă în care vei experimenta sexual foarte mult.

Numărul erotic 8

Eşti o femeie hotărâtă, pentru care poziţia socială şi intelectul unui bărbat contează. Eşti atrasă de bărbaţi mai maturi decât tine, care să te sprijine şi să aibă o experienţă sexuală solidă. Nu să aibă faimă de don juan, dar să ştie să satisfacă o femeie pretenţioasă, aşa ca tine. Îţi plac jocurile erotice şi să alternezi poziţiile sexuale, eşti foarte preocupată de aspectul fizic în timpul sexului. Eşti dezinhibată, îţi plac senzaţiile intense.

Numărul erotic 9

Eşti dependentă de dragoste, dar nu în sensul peiorativ al cuvântului. Deci, nu devii obsedată de vreun bărbat, nici disperată dacă eşti pentru o perioadă singură. Pur şi simplu, toate îţi merg bine când ai un bărbat bun în viaţa ta. Când eşti doar tu cu iubitul tău, emani sexualitate prin toţi porii şi îţi place să îl aduci pe culmile plăcerii. Ai aşteptări mari de la un bărbat, îţi doreşti stabilitate, sensibilitate, dragoste şi sex de calitate.

Te regăseşti în descrierea numărului tău erotic?

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!