Numerologie: ce spune despre tine numărul erotic

De Raluca Cristea, pe

Numărul erotic 1

Eşti o femeie hotărâtă, faci un joc din cucerirea unui bărbat şi, la cel mai mic semn care nu îţi convine, te gândeşti dacă să mai continui sau nu relaţia. Dacă eşti foarte atrasă fizic de un bărbat, nu te deranjează o aventură de-o noapte sau sexul de la prima întâlnire. Dar, dacă te îndrăgosteşti total, vrei să iei totul pas cu pas şi ai mari aşteptări emoţionale şi sexuale. Îţi plac bărbaţii care ştiu ce vor, care te ghicesc, puternici şi afectuoşi. 

Numărul erotic 2

Eşti adepta relaţiilor stabile şi nu concepi ideea de sex fără dragoste. Nu te dezici de ideea că mai întâi trebuie să îl testezi ca prieten, apoi ca iubit. Alternezi perioade în care nu faci eforturi ca să seduci cu perioade în care te îngrijorezi pentru asta. Cea mai mare greşeală este că laşi de la tine pentru că ţi-e frică de singurătate. Când faci sex, pui mare preţ pe preludiu si te foloseşti de imaginaţie. Bărbatul de lângă tine nu trebuie să arate bine, dar trebuie să te facă să te simţi bine.

Numărul erotic 3

Îţi place să fii în centrul atenţiei şi reuşeşti asta fără prea mult efort. Eşti pretenţioasă în alegerea bărbatului potrivit şi, când îl găseşti, nu mai scăpa de atenţia ta constanţă. Când faci sex, fie nu ai nicio prejudecată, fie eşti foarte pudică. Îţi place ca bărbatul din patul tău să arate bine, dar să te atragă în primul rând emoţional şi conversaţional, apoi fizic. Este posibil să vrei cât de curând să îţi schimbi atitudinea, să fii mai libertină.

Numărul erotic 4

Când iubeşti, eşti posesivă şi vrei toată atenţia lui. Când eşti sigură că relaţia avansează, începi să îţi organizezi viaţa în funcţie de el şi asta nu este mereu în regulă. Când faci sex, îţi place să prelungeşti plăcerea, îţi plac jocurile erotice şi eşti atentă la nevoile iubitului tău. Îţi plac bărbaţii nu neapărat arătoşi, dar cu o piele fină şi fermă. Totuşi, nu dai atât de mare importanţă sexului cât dai momentelor care vă leagă în afara dormitorului.

Numărul erotic 5

Pui mare preţ pe libertatea personală, aşa că relaţia perfectă pentru tine este cea în care partenerul nu te sufocă cu gelozia şi te lasă să te ocupi de hobbyurile pe care le aveai şi înaintea lui. Îţi place să primeşti complimente, mai ales în pat, altfel nu oferi tot ce ai mai bun. Când faci sex, îţi plac jocurile de roluri, costumele şi fetişurile. Mângâierile, săruturile în zone erogene şi şoaptele bine spuse te aduc la extaz. În viaţa de zi cu zi, nu face greşeala să ataci bărbaţii care nu te plac!

Numerele de la 6 la 9 le găseşti pe pagina următoare

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!