Lenjeria intimă cu care îl inciţi în funcţie de zodie

De Raluca Cristea, pe

Lenjeria intimă stârneşte idei, gânduri erotice şi pasiuni. Pentru succes garantat, ce-ar fi să porţi exact lenjeria intimă care îi place? Află cu ce lenjerie intimă îl inciţi…
… în funcţie de zodie!

Berbec – lenjerie pasională

Pentru un bărbat atât de pasional şi curios sexual, cea mai potrivită lenjerie intimă pe care să o porţi este de culoare roşie sau grena, cu aplicaţii de dantelă şi partea de sus tip corset. Evită fundiţele şi detaliile ce pot trimite către o atitudine copilăroasă!

Taur – lenjerie romantică

Un bărbat romantic şi inventiv aşa cum este cel din zodia Taur este atras iremediabil de lenjeria intimă din materiale fine la atingere – satin, mătase şi dantelă. Alege culori calde (nude, beige, roz pal, bleu) şi combinaţii de rochiţa cu halat scurte sau maiou mulat cu slip tanga.

Gemeni – lenjerie care iese în evidenţă

Bărbatul Gemeni îşi păstrează caracterul dual şi alternează plăcerea de a domina cu cea de a fi dominat. Alege lenjerie intimă care să iasă în evidenţă – dantelă, aplicaţii, broderie, portjartier.  Ai liber la culori, deşi ar fi bine să eviţi culorile ce duc cu gândul la ceva copilăros (roz, verde, galben).

Rac – lenjerie fină

Sensibilitatea şi atenţia la detalii nu au cum sa lipsească din viaţa sexuală a bărbatului Rac. Aşadar, la fel de atentă trebuie sa fi în alegerea lenjeriei intime care îl atrage: materiale fine şi moi (satin, mătase, voal), piese de lenjerie semitransparente şi neapărat în culori ale dragostei (roşu, alb, grena).

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!