Horoscop săptămânal: Ce ţi-au pregătit astrele pentru săptămâna 14-20 ianuarie

De Amelia Matei, pe Ultimul update Joi, 24 martie 2022, 11:51

Este o săptămână mai grea pentru toată lumea, poate pentru că nu ne-am revenit complet după vacanţa de Sărbători. Însă unii vor trece peste obstacole mai uşor decât alţii. Vezi dacă eşti printre norocoşi!

Berbec


Pentru tine lucrurile merg strună deşi nu prea ai chef nici de muncă, nici de distracţie. Starea de letargie însă nu are efecte nedorite pentru că toate problemele tale de săptămâna asta par să se rezolve de la sine. Nu trebuie să ridici niciun deget ca să scapi de neplăceri. Însă nu scapi de o uşoară anxietate legată de parcursul acestui an şi de aşteptările un pic cam mari pe care le ai.
Horoscop chinezesc: Vezi ce te aşteaptă în 2022!

Taur

Se anunţă o săptămâna mai grea în care ai da orice să fii lăsată în pace. Din păcate, toată lumea vrea câte ceva de la tine şi probabil că nu vei avea niciun pic de odihnă. Abia în weekend reuşeşti să te relaxezi, dar până atunci vei încerca să le faci tuturor pe plac şi nici măcar nu vei auzi un „mulţumesc”. Înarmează-te cu multă răbdare.

Gemeni

Şi tu ai câteva zile mai grele la începutul săptămânii, după care reuşeşti să te obişnuieşti cu ritumul accelerat de muncă. Şi să ştii că te aşteaptă foarte multă treabă, atât la serviciu, cât şi acasă. Colac peste pupăză, se anunţă şi mici probleme de sănătate, iar în cuplu sau familie apar discuţii destul de serioase. Răbdarea şi diplomaţia te pot ajuta mult.

Rac

Orice ar fi, săptămâna asta nu trebuie să intri în panică. Şi motive ai avea. Te trezeşti brusc cu mai multe probleme pe care şi nici măcar nu sunt în totalitate ale tale. Vei fi un fel de ţap ispăşitor şi, vrând, nevrând, o să repari greşelile altcuiva. Evident, e o situaţie stresantă, dar calmul şi răbdarea te vor ajuta să treci peste. Caută să-ţi stăpâneşti furia.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!