Cât de important e sexul pentru el în funcţie de zodie

De Amelia Matei pe

Dacă Berbecul nu poate trăi fără sex, Racul preferă romantismul, în timp de Peştele poate fi un amant perfect dacă asta îţi doreşti de la el. vezi cât de important e sexul pentru celelalte zodii.

Berbec

Fiind un semn de foc, berbecul e foarte pasional şi când se îndrăgosteşte simte nevoia să-şi manifeste sentimentele în primul rând prin sex de calitate. Primele luni ale unei relaţii cu un berbec vor fi un maraton sexual. Pe măsură ce trece timpul, tinde să se plictisească – nu-ţi face griji, aşa e firea lui – şi sexul va deveni arma prin care îi păstrezi atenţia vie. Este un cuceritor fără pereche, deci lasă-i impresia că el te seduce pe tine, chiar dacă tu eşti cea care face primul pas.

Taur

Apreciază toate plăcerile vieţii, iar sexul este una din ele. Nu e însă mai important decât mâncarea bună, banii sau hobby-urile lui. Este un mare romantic şi nu se simte în siguranţă lângă o femeie decât atunci când o cunoaşte foarte bine, deci partidele de sex vor deveni mai bune pe măsură ce trece timpul. Nu-i place graba, aşa că preferă să renunţe la sex dacă nu are timp suficient să se bucure de el. Nu te aştepta să ai parte de nopţi fierbinţi lângă el, preferă romantismul în locul pasiunii.

Gemeni

La începutul relaţiei, este pasional şi plin de idei când vine vorba de sex. Mai târziu, când te cunoaşte bine şi descoperiţi lucrurile pe care le aveţi în comun, va prefera oricând o discuţie plăcută în locul sexului. Totuşi, poţi să-i păstrezi viu interesul pentru sex, dacă îi oferi mereu noutăţi în pat. E genul care se plictiseşte repede, aşa că nu îţi folosi de la început tot arsenalul de „mişcări” sexy. Mai bine păstrează ce e mai bun pentru momentul când va deveni mai puţin interesat de sex.

Rac

Pentru Rac, interesul pentru sex depinde de cel al partenerei. Este sensibil, romantic, atent la nevoile celorlalţi şi se teme să nu fie părăsit. Deci dacă te vede foarte atrasă de latura sexuală a relaţiei, se va conforma şi va încerca să te satisfacă aşa cum ştie el mai bine. Asta dacă te iubeşte cu adevărat. Totuşi, dacă îl întrebi pe el ce vrea, ai fi surprinsă să afli că de fapt şi-ar dori să ţii în braţe şi să-l mângăi pe cap. Indiferent de vârstă rămâne mereu un copil mare, aşa că sexul nu este chiar pe primul loc pentru el.
Vezi şi celelalte zodii în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3