Horoscop sexual: Cât de pervers e în pat în funcţie de zodia lui?

De Amelia Matei, pe

Romantic şi cuminte sau sălbatic şi pervers? Vezi ce fel de sex îi place iubitului tău în funcţie de zodia lui. Descoperă care zodii au înclinaţii către perversiuni şi care fug de experimentele sexuale.

Berbec

Berbecul este foarte impulsiv şi se lasă pradă dorinţelor de moment. Dacă îi trece prin cap ceva ciudat, nu se lasă până nu încearcă, chiar dacă e vorba de ceva absolut pervers văzut prin cine ştie ce film porno. Este genul care îţi spune direct ce vrea  şi nu se teme să vorbească despre sex şi despre fanteziile lui.
Horoscop sexual: Topul celor mai buni amanţi. Vezi pe ce loc e iubitul tău!

Taur

Taurul este un pic mai cuninte în pat. Chiar dacă are anumite fantezii perverse, îşi dă seama că sunt unele lucruri pe care nu i le poate cere unei femei. Oricum, el preferă sexul romantic, pasional, într-un decor perfect şi cu şoapte fierbinţi la ureche. Îi place să o ia pe cărări bătătorite şi se cam teme de experimente.

Gemeni

Cuminte şi perversă. Aşa este partida de sex perfectă pentru un bărbat din Gemeni. E adevărat că nu se prea poate să le ai pe amândouă în acelaşi timp, dar el, cu personalitatea lui dublă cam aşa şi-ar dori. Azi e romantic, mâine e sălbatic, încât ai zice că ai doi iubiţi, nu unul. Aşadar da, iubitul tău din Gemeni e gata oricând să încerce experiemtne perverse.

Rac

Aproape că nu există bărbat mai cuminte în pat. Asta nu înseamnă că nu ar fi un amant bun, că nu ar şti cum să satisfacă o femeie. Doar că el preferă sexul romantic, liniştit, la lumina lumânării şi cu muzică în surdină. Chiar şi aşa, îi ia destul de mult până să se simtă în largul lui lângă o femeie. Este prea inhibat ca să încerce cine ştie ce perversiuni.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!