Află cu ce zodii eşti compatibilă doar sexual!

De Raluca Cristea, pe

Dacă eşti una dintre femeile care consideră că sexul este cel mai important într-o relaţie sau dacă vrei să încerci nebunia unei relaţii de-o vară, de-o noapte…
… află cu ce zodie eşti compatibilă DOAR sexual!

Berbec

Eşti cel mai compatibilă cu bărbatul Rac şi cu bărbatul Peşti, există o puternică atracţie sexuală şi într-adevăr, doar sexul vă poate ţine legaţi, în rest, nimic. Eşti compatibilă sexual şi cu bărbatul Taur, însă doar dacă acesta renunţă la ambiţii şi te lasă să mai preiei şi tu conducerea.  Pentru o aventură de o noapte, alege bărbatul Leu sau bărbatul Fecioară.

Taur

Te potriveşti sexual foarte bine cu bărbatul Rac. Pasiunea ta se completează cu spiritualitatea lui şi se iniţiază partide de sex perfecte. De asemenea, poţi avea parte de momente intime extraordinare alături de bărbatul Balanţă sau bărbatul Scorpion, pentru că amândoi au o sexualitate năvalnică, la fel ca a ta.

Gemeni

Nu te vei plictisi niciodată în pat cu bărbatul Berbec pentru că amândurora va place să faceţi sex. Mai esti compatibilă sexual şi cu bărbatul Leu, pe care îl vei domina sexual cu plăcere de ambele părţi. Te poţi bucura de o noapte focoasa alături de bărbatul Balanţă, dar şi de tumult sexual alături de bărbatul Scorpion.

Rac

Cea mai mare atracţie sexuală există între tine şi bărbatul Berbec, însă doar atât, fiind perfect pentru o noapte de vis. Cea mai bună compatibilitate apare cu bărbatul Scorpion. Te potriveşti poate la fel de bine şi cu bărbatul Taur, pentru că amândoi sunteţi capabili de trăiri pătimaşe. O puternică atracţie erotică apare şi cu bărbatul Rac, cu care de altfel, relaţia în afara sexului este dezastruoasă.  O relaţie perfectă pe toate planurile o poţi avea cu bărbatul Peşti.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!