Horoscop: Ce au pregătit astrele pentru săptămâna 22-28 aprilie

De Amelia Matei, pe Ultimul update Miercuri, 30 martie 2022, 16:33

Leu

Cheia succesului săptămâna aceasta este organizarea fără cusur. Ai multe obligaţii sociale şi profesionale, aşa că nu trebuie să laşi pe nimeni să-ţi distragă atenţia. Fiecare minut contează! Nu trebuie să te preocpe decât propria ta persoană. Ai grijă de tine în toate privinţele, inclusiv de sănătatea şi de imaginea ta exterioară.
Horoscop: Ce parte a corpului tău îl atrage în funcţie de zodia lui

Fecioară

Ca să ai succes în carieră trebuie să-ţi faci puţină reclamă. Lasă la o parte modestia şi laudă-te cu reuşitele tale pentru că numai aşa vei fi remarcată. Este posibil să intri în legătură din întâmplare cu persoane influente care trebuie să ştie de ce eşti în stare. Dacă vrei o relaţie fericită pe plan sentimental, aceasta trebuie să fie bazată pe o prietenie strânsă şi respect reciproc.

Balanţă

Săptămâna aceasta, continuă să „munceşti” din greu pentru a-ţi atinge scopurile. Gândeşte-te bine la ceea ce îţi doreşti şi la modalităţile prin care poţi ajunge acolo. În dragoste e posibil să ai parte de o surpriză, un „foc de artificii” care îţi va zgudui puternic lumea. Va fi o legătură bazată mai mult pe atracţie fizică. În acelaşi timp este posibil să primeşti o sumă de bani la care nu te aşteptai.

Scorpion

E o săptămână plină pe plan profesional şi sentimental. În dragoste, un moment neaşteptat te va da pe spate. Dacă vrei să duce relaţia ta la următorul nivel, e bine să-ţi urmezi intuiţia. Dacă ţi se pare că e în regulă, atunci fă-o. Marte îţi aduce un moment prielnic în carieră la începutul săptămânii. Ai mai multă energie şi eşti gata de acţiune. E un moment bun pentru o schimbare de look.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!