Horoscop: Ce au pregătit astrele pentru săptămâna 22-28 aprilie

De Amelia Matei, pe Ultimul update Miercuri, 30 martie 2022, 16:33

Pentru mulţi dintre noi este o săptămână plină, care ne ţine în vervă. Totuşi, entuziasmul nu trebuie să ne întunece raţiunea. Trebuie să fim „pe fază” ca să putem profita de toate ocaziile care nu se ivesc.

Berbec


Este o perioadă bună pentru a făuri planuri şi vise. Este un an plin pentru tine, iar săptămâna aceasta ai răgazul necesar pentru a te gândi la scopurile tale, la visele tale şi la ce poţi face pentru a le atinge. În dragoste, trebuie să te rupi de trecut şi să îmbrăţişezi viitorul. Scapi de confuzie, de întrebările fără răspuns şi odată cu ele dispare şi stresul.
Horoscop: Cât de mult rezistă în pat în funcţie de zodia lui

Taur

Nu te teme să speri, nu te teme să ceri lucrurile pe care ţi le doreşti de la ceilalţi, de la tine şi de la viaţă în general. În dragoste, este bine să rămâi deschisă tuturor posibilităţilor. Nu renunţa la cineva doar pentru că nu se potriveşte partenerului ideal pe care îl ai tu în minte. S-ar putea să fii surprinsă plăcut. Este posibil să primeşti veşti bune în plan financiar, dar nu e momentul să cheltuieşti fără cap.

Gemeni

Lucrurile se precipită şi trebuie să fii pe fază ca să profiţi de ocaziile bune. Acestea vin către tine prin intermediul prietenilor. Este important să te ocupi de sănătatea ta ca să ai energia necesară pentru a ţine pasul cu viaţa ta nebună. În dragoste trebuie să fii mai realistă privind aşteptările tale. Dacă visezi la bărbatul ideal este posibil să pierzii nişte ocazii foarte bune.

Rac

În dragoste, nu te-ai mulţumit niciodată să fii pe locul al doilea, aşa că nu trebuie să o faci nici acum, chiar dacă celalaltă variantă este dureroasă. Ai nevoie de un partener care să te iubească şi să te susţină. În carieră este posibil să ai parte de un nou început fără să faci nimic în acest sens. Pur şi simplu vei omul potrivit la locul potrivit.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!