Horoscop: Cât de mult te minte în funcţie de zodia lui

De Amelia Matei, pe Ultimul update Luni, 03 februarie 2020, 11:02

Săgetător

Săgetătorul nu prea minte pentru că nu consideră necesar. Când are ceva de spus, o spune în faţă şi nu îl interesează dacă te superi sau nu. Este probabil cea mai sinceră zodie, chiar dacă asta nu prea e spre binele lui. Uneori mai minte la serviciu ca să-şi ascundă lenea sau nepriceperea, dar niciodată în relaţiile cu prietenii şi familia.
Horoscop: Unde faci sex vara asta, în funcţie de zodie

Capricorn

Capricornul este destul de responsabil şi serios. Nu este adeptul minciunilor în relaţia de cuplu, pentru că iubita lui îi este în acelaşi timp parteneră, soră, mamă şi cea mai bună prietenă. Ea e persoana care îl cunoşate cel mai bine şi căreia îi spune totul. Dar în alte relaţii – cu prietenii, colegii de serviciu, etc. – obişnuieşte să mintă uneori când nu există altă soluţie.

Vărsător

Este un mincinos destul de priceput pentru că are experienţă. Probabil ai observat deja că ţine la libertatea lui şi nu suportă să fie sufocat într-o relaţie. Iar dacă te vede geloasă va căuta să scape de gura ta, ascunzându-ţi adevărul. Aşa face în toate relaţiile lui şi este capabil să spună minciuni mari în timp ce te priveşte în ochi cu cea mai inocentă expresie pe faţă.

Peşti

Bărbatul din Peşti obişnuieşte să mintă ca să te ţină lângă el. Este genul care se preface bolnav ca să nu poţi ieşi în oraş cu prietenele sau pur şi simplu ca să-i acorzi cât mai multă atenţie. Minte atât de natural şi cu o expresie atât de ingenuă încât nu poţi să nu-l crezi.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!