Horoscop: Cât de mult te minte în funcţie de zodia lui

De Amelia Matei, pe Ultimul update Luni, 03 februarie 2020, 11:02

Leu

Leul este unul din marii mincinoşi ai zodiacului. Minciunile lui sunt menite să-i impresioneze pe cei din jur astfel încât să aibă parte de cât mai multă admiraţie, de cât mai multe laude, chiar dacă nu le merită. De obicei, persoanele apropiate, care îl cunosc foarte bine îşi cam dau seama când minte. Dacă şi tu îţi dai seama, ai face bine să nu îl dai de gol în faţa prietenilor.
Horoscop: Unde îl agăţi, pentru o aventură de o noapte, în funcţie de zodie

Fecioară

Dacă te iei după comportamentul lui de bărbat responsabil şi serios, ai zice că nu este capabil să spună vreo minciună cât de mică. De fapt, Fecioara se pricepe la minciuni şi nimeni nu îşi dă seama când le spune. De asemenea, ştie să se prefacă, să joace un rol, aşa că poţi să-l cunoşti de ani de zile şi să nu ştii cu adevărat cine este.

Balanţă

Bărbatul Balanţă crede în dreptate, adevăr şi onestitate, dar din când în când mai spune câte o minciună nevinovată. Din păcate pentru el, nu prea se pricepe să mintă, aşa că îl prinzi imediat cu mâţa-n sac. Oricum, minciunile lui îţi stârnesc mai mult râsul decât furia pentru că sunt legate de nişte lucruri absolut nevinovate, de exemplu numărul de beri băute cu prietenii într-o seară.

Scorpion

Nu prea este adeptul minciunilor în relaţie, dar când e nevoie mai spune şi el câte una. Se întâmplă de obicei în situaţii de criză, când simte că te poate pierde dacă nu inventează imediat o minciună bună. Şi de obicei minciunile îi ies pentru că ştie să se prefacă foarte bine dacă o face pentru o cauză importantă. E greu să-ţi dai seama când te minte şi să fii sigură că va nega chiar dacă ai probe clare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!