Horoscop: cum stai cu dragostea în decembrie

De Raluca Cristea pe

Află ce au de spus astrele în luna decembrie şi ce are de gând să scoată Moş Crăciun din sac, pentru viaţa ta sentimentală.


Iată horoscopul de dragoste pentru decembrie 2011!

Zodia Berbec

Dacă ai deja o relaţie, decembrie îţi aduce neînţelegeri şi tensiune în cuplu, pentru că iubitul tău are pretenţii care ţi se par ridicate. În plus, nu puteţi realiza un plan comun, stabilit de mult timp. Dacă eşti singură la sfârşit de an, pare că nici tu nu ştii ce vrei. Spre sfârşitul lunii însă, apare posibilitatea unui flirt interesant. Oricum, este o lună tensionată pentru viaţa ta sentimentală.

Zodia Taur

Veşti bune pentru tine în decembrie: deşi afară e frig, pe lângă tine o să fie chiar fierbinte. Cu Marte în casa dragostei o să ai parte de pasiune, sex şi plăcerea de a domina. Fie te reinventezi în cuplul pe care deja îl formezi, fie o să începi spre sfârşitul lunii o relaţie de dragoste cu peripeţii. Depinde de tine dacă o să fie o aventură sau o relaţie ceva mai serioasă. Ce faci în luna decembrie în cuplu o să aibă efecte şi asupra primei jumătăţi a anului 2012.

Zodia Gemeni

Sfârşitul de an îţi aduce ceva proaspăt în cuplu sau, dacă eşti singură, mulţumirea că ştii ce vrei de la tine în viaţa sentimentală. Radiezi şi atragi persoane care te admiră. La mijlocul lunii o să simţi schimbări semnificative în bine şi, fie redescoperi plăcerea vieţii în doi, fie începi o relaţie în care la început nu crezi dar apoi se dovedeşte de bun augur. Este posibil ca un bărbat din trecut să reapară.

Zodia Rac

Decembrie 2011 este o lună importantă pentru tine, dar nu neapărat şi de bun augur. Importantă pentru că îţi aduce provocări şi tensiuni menite să te întărească pe plan afectiv, să te facă să ştii mai bine ce ai de făcut pentru sufletul tău. Nu e de bun augur pentru că aduce complicaţii, tensiune, frustrări şi decizii. Vrei să te joci şi în final o să primeşti ceva radical: o victorie care îţi umple sufletul sau o dezamăgire.

Zodia Leu

Cu Soarele în casa dragostei, debordezi de pasiune, curaj şi atitudine spre partide de sex fierbinte, flirt sau ceva cu totul nou în cuplu. Depinde de statutul tău actual. Cert este că decembrie se anunţă pentru tine o lună în care vrei să te joci, să experimentezi şi să te pui în valoare faţă de persoanele de sex opus. Este posibil să ai o aventură cu cineva de la serviciu.

Zodia Fecioară

Cu planeta Marte în zodia ta debordezi de energie, pasiune şi o să ai parte de ceva peripeţii. Vine şi Venus ca să dea o mână de ajutor cu pofta de sex. Ohoo şi chiar o să ai. Dacă ai pe cineva, eşti foarte senzuală şi implicată. Dacă eşti singură, o să ai parte de ceva frustrări şi nelămuriri spre sfârşitul lunii. Ai grijă ca tocmai tu să nu-ţi complici existenţa cu aşteptări ridicate.

Află continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2