De cine se îndrăgostesc zodiile

De Diana Zagrean, pe
Dragostea este câteodată adusă de Cupidon, alteori de soartă, dar, de fapt, planetele și stelele au un mare rol în viețile noastre amoroase. Vezi de cine se îndrăgostesc zodiile și află dacă horoscopul amoros ți se potrivește.

 

Berbec

Berbecii se îndrăgostesc de persoane încrezătoare în forțele proprii, care nu se tem să-și asume riscuri și care vor succesul cu orice preț. Oamenii ambițioși nu pot iubi pe cineva pe care îl consideră slab și fără țel, de aceea berbecii caută tot o persoană puternică în dragoste.

Taur

Taurii iubesc persoanele blânde, care oferă dragoste necondiționată și care nu opun rezistență prea mare atunci când au altă părere. Cunoscuți pentru încăpățânare, taurii caută firi iubitoare și înțelegătoare, care să nu-i combată, ci să-i accepte așa cum sunt.

Gemeni

Nativii acestei zodii nu pot rezista în fața aroganței și mândriei. Orice persoană de sex opus care pare să vrea să le dea peste nas li se pare atrăgătoare și numai cei care îi privesc pe toți de sus par demni de afecțiunea gemenilor.

Rac

Racii sunt ușor de cucerit cu inteligență și spirit hâtru. Dacă ai mereu glumele la tine și un umor fin, acid, cu ușoare tente răutăcioase, l-ai câștigat pe nativul acestei zodii. Dacă mai arunci și cu bani pe cadouri scumpe, zgârcitul rac se va îndrăgosti fulgerător.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!