De ce nu dorm zodiile

De Diana Zagrean, pe
Fiecare zodie are motivele ei pentru care nu pune geană pe geană. Vezi ce spun astrele despre motivele pentru care o zodie sau alta nu poate să doarmă și vezi dacă ți s-a întâmplat și ție.

Berbec

Somnul este pentru cei slabi. Berbecii se consideră puternici și independenți și nimic, nici măcar nevoia fiziologică de a dormi, nu îi poate opri când au treabă. Cum sunt prea încăpățânați să asculte, să nu vă mire dacă se îmbolnăvesc pentru că nu dorm destul.

Taur

Taurii sunt destul de faimoși pentru lenea lor și comoditatea cu care iau pauze dese. Dacă nu doarme, cel mai probabil că taurul a dormit prea mult după amiaza și acum nu mai poate închide ochii de odihnit și relaxat ce este.

Gemeni

Nativii din gemeni parcă sunt extratereștri, nu prea au nevoie de somn, nu se simt obosiți dacă dorm foarte puțin și au impresia că toată lumea e ca ei. În principiu, gemenii nu dorm niciodată și nu par să aibă probleme din cauza asta. Sunt de invidiat.

Rac

Racii s-au născut îngândurați și frământările și grijile sunt starea lor naturală. Din păcate, din când în când, grijile îi dau gata și nervii cedează, astfel încât insomniile sunt la ordinea zilei. Ce să-i faci dacă racii sunt mereu stresați emoțional?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!