Cum îți influențează zodia Mercur retrograd în Leu din data de 26 iulie 2018

De Mădălina Manole pe
Pe data de 26 iulie 2018 Mercur își va începe mersul retrograd prin zodia Leu, iar acest tranzit, care va dura aproximativ până în 20 august 2018, va avea influență asupra tuturor zodiilor.

 Retrogradarea este privită astrologic ca un mers înapoi al planetei, iar din punct de vedere astronomic înseamnă că planeta Mercur se află cel mai aproape de Pământ.

Mercur este planeta comunicărilor și a tranzacțiilor, iar atunci când este retrogradă, adică atunci când merge aparent invers, ne atrage atenția asupra aspectelor și situațiilor peste care am trecut în perioada în care se afla în mers direct. La modul general, Mercur retrograd aduce probleme de comunicare, blocaje în exprimare și defecțiuni la aparatură și la tot ce ține de mijloc de transport, inclusiv amânări de călătorii. Faptul că Mercur retrogradează în zodia Leului, zodie în care se află și Soarele în tranzit, va mai diminua din puterea sa și aspectul poate fi interpretat ca fiind mai puțin neplăcut. Iată cum îți influențează zodia Mercur retrograd în Leu din data de 26 iulie 2018!

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor fi răscoliți în plan sentimental. Mercur retrograd în Leu le cere nativilor o revizuire a relației cu partenerul de cuplu. Aceștia sunt sfătuiți să fie prudenți în dialog și în felul în care pun o problema în discuție.

Taur

Cei născuți în zodia Taur vor fi răscoliți în sectorul familiei și al locuinței. Mercur retrograd în Leu le cere nativilor o revizuire a relației cu membrii familiei, în special cu părinții, dar și o reevaluare a acțiunilor ce implică sectorul locativ, casa în care locuiesc.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni vor fi răscoliți în sectorul prietenilor, al cunoștințelor. Mercur, întocmai guvernatorul lor, retrograd în Leu, le cere nativilor să-și revizuiască atitudinea față de persoanele apropiate cu care intră în contact, de rude, vecini, prieteni, colegi.

Rac

Cei născuți în zodia Rac vor fi răscoliți în sectorul financiar. Mercur retrograd în Leu le cere nativilor revizuirea atitudinii față de modul în care obțin banii, față de o ofertă de colaborare, însă le poate aduce și renegocieri salariale.

Citește și – Chiron, Micul Înțelept și Vindecătorul, intră în retrogradare. Cum îți influențează zodia

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Prințul Louis împlinește un an. Ce fotografii au publicat Ducii de Cambridge

Prințul Louis împlinește un an. Ce fotografii au publicat Ducii de Cambridge