Cum consolezi zodiile părăsite

De Corina Buhagiar pe

Prietena ta cea mai bună s-a despărţit de iubitul ei, iar tu eşti cea menită să o consoleze, cum se întâmplă de obicei în astfel de siuaţii. Iată cum poţi să o ajuţi cel mai bine, în funcţie de zodia ei.

Berbec: Scoate-o din casă, la o activitate care îi face plăcere, preferabil una de dinainte de „el”. Dacă e un loc unde îşi poate etala calităţile, gen caraoke, biliard, bowling sau jocuri de cărţi, cu atât mai bine.

Taur: Este foarte ataşată şi va avea nevoie de o perioadă lungă de recuperare, mai ales dacă el a provocat ruptura. În cazul în care ea a fost ea care i-a dat papucii, n-ai nicio treabă, s-a consolat deja. Altfel n-ar fi făcut-o.

Gemeni: Las-o să-ţi vorbească despre asta. Spovedania cu lux de amănunte o să o ajute să scoată afară toate resentimentele şi să se uşureze. Tu doar ascult-o, fără să îl critici la rândul tău pe respectivul.

Rac: Mai degrabă o să plângă decât o să vorbească. Chiar dacă îi e mai bine fără el, prietena ta Rac va simţi nevoia să-l regrete. Convinge-o că e o femeie deosebită care merită mai mult decât pe respectivul.

Leu: Cel mai greu va fi s-o o convingi că el NU se va întoarce cu flori şi mii de scuze, aşa cum crede ea. Cel mai simplu o ajuţi spunându-i ceva de cenul „ştiu că eşti o femeie puternică, capabilă să treacă peste orice.”

Fecioară: Explicaţiile raţionale despre DE CE respectivul nu era suficient de bun, o listă detaliată a defectelor lui ar putea să o consoleze foarte repede. Aminteşte-i şi de idealul ei de perfecţiune din adolescenţă.

Balanţă: Consoleaz-o la shopping, la mall sau la un film romantic unde ar putea să plângă în voie fără să fie vorba desprea povestea ei de iubire. Caută să o reţii de la consumul excesiv de dulciuri, în astfel de cazuri.

Scorpion: Dispoziţia ei sumbră s-ar putea să nu te încurajeze să te apropii, dar trebuie să ştii că are nevoie de consolare ca oricare altă femeie, mai puţin puternică decât ea. Din fericire, rareori o iau prin surprindere astfel de situaţii.

Săgetător: Cel mai bine este să o iei într-o călătorie. Cu cât mai departe de casă sau de locul amintirilor dureroase, cu atât mai bine! Să îi abaţi atenţia către alte lucruri, alte culturi sau alţi oameni este eficient.

Capricorn: Va avea tendinţa să îşi interiorizeze sufeinţa. Dacă nu eşti atentă, crezi că totul e în ordine cu ea, când de fapt ascunde o depresie adâncă. Nu e genul care se exteriorizează,  chiar faţă de tine, pietena ei. Preferă să se refugieze în muncă.

Vărsător: Încearcă câte puţin din toate, nu se ştie ce va da rezultate mai bune. Aminteşte-i că dacă un bărbat a pierdut afecţiunea ei, mai rămân totuşi trei miliarde care ar putea să o merite.

Peşti: Să o scoţi cu forţa la un party, îmbrăcată – tot de tine, cu forţa, în nişte haine sexy, unde să poată flirta în voie şi poate, la urma urmei, să bea un cocteil alcoolic. Ai grijă să o duci pe urmă în siguranţă acasă.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO