Cum consolezi zodiile părăsite

De Corina Buhagiar, pe Ultimul update Miercuri, 18 septembrie 2019, 18:49

Prietena ta cea mai bună s-a despărţit de iubitul ei, iar tu eşti cea menită să o consoleze, cum se întâmplă de obicei în astfel de siuaţii. Iată cum poţi să o ajuţi cel mai bine, în funcţie de zodia ei.

Berbec: Scoate-o din casă, la o activitate care îi face plăcere, preferabil una de dinainte de „el”. Dacă e un loc unde îşi poate etala calităţile, gen caraoke, biliard, bowling sau jocuri de cărţi, cu atât mai bine.

Taur: Este foarte ataşată şi va avea nevoie de o perioadă lungă de recuperare, mai ales dacă el a provocat ruptura. În cazul în care ea a fost ea care i-a dat papucii, n-ai nicio treabă, s-a consolat deja. Altfel n-ar fi făcut-o.

Gemeni: Las-o să-ţi vorbească despre asta. Spovedania cu lux de amănunte o să o ajute să scoată afară toate resentimentele şi să se uşureze. Tu doar ascult-o, fără să îl critici la rândul tău pe respectivul.

Rac: Mai degrabă o să plângă decât o să vorbească. Chiar dacă îi e mai bine fără el, prietena ta Rac va simţi nevoia să-l regrete. Convinge-o că e o femeie deosebită care merită mai mult decât pe respectivul.

Leu: Cel mai greu va fi s-o o convingi că el NU se va întoarce cu flori şi mii de scuze, aşa cum crede ea. Cel mai simplu o ajuţi spunându-i ceva de cenul „ştiu că eşti o femeie puternică, capabilă să treacă peste orice.”

Fecioară: Explicaţiile raţionale despre DE CE respectivul nu era suficient de bun, o listă detaliată a defectelor lui ar putea să o consoleze foarte repede. Aminteşte-i şi de idealul ei de perfecţiune din adolescenţă.

Balanţă: Consoleaz-o la shopping, la mall sau la un film romantic unde ar putea să plângă în voie fără să fie vorba desprea povestea ei de iubire. Caută să o reţii de la consumul excesiv de dulciuri, în astfel de cazuri.

Scorpion: Dispoziţia ei sumbră s-ar putea să nu te încurajeze să te apropii, dar trebuie să ştii că are nevoie de consolare ca oricare altă femeie, mai puţin puternică decât ea. Din fericire, rareori o iau prin surprindere astfel de situaţii.

Săgetător: Cel mai bine este să o iei într-o călătorie. Cu cât mai departe de casă sau de locul amintirilor dureroase, cu atât mai bine! Să îi abaţi atenţia către alte lucruri, alte culturi sau alţi oameni este eficient.

Capricorn: Va avea tendinţa să îşi interiorizeze sufeinţa. Dacă nu eşti atentă, crezi că totul e în ordine cu ea, când de fapt ascunde o depresie adâncă. Nu e genul care se exteriorizează,  chiar faţă de tine, pietena ei. Preferă să se refugieze în muncă.

Vărsător: Încearcă câte puţin din toate, nu se ştie ce va da rezultate mai bune. Aminteşte-i că dacă un bărbat a pierdut afecţiunea ei, mai rămân totuşi trei miliarde care ar putea să o merite.

Peşti: Să o scoţi cu forţa la un party, îmbrăcată – tot de tine, cu forţa, în nişte haine sexy, unde să poată flirta în voie şi poate, la urma urmei, să bea un cocteil alcoolic. Ai grijă să o duci pe urmă în siguranţă acasă.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!