Zodii care suferă cel mai mult în viață

De Amelia Matei, pe
Oamenii buni pun întotdeauna binele celorlalți înaintea binelui lor, însă uneori trebuie să știe când să spună ”nu”, pentru că altfel se aleg cu inima frântă. Și nu vorbim de relațiile de dragoste, unde rata de dezamăgire este mult mai mare în cazul zodiilor, ci despre relațiile sociale și credibilitatea pe care câteva dintre semnele zodiacale au tendința să o acorde celor din jur. Iar dezamăgirea este pe măsură! Iată care sunt semnele care nu reușesc să impună această limită: Taur, Săgetător și Pești.

Taur

Este un semn de pământ, fix, dar și extrem de afectuos și grijuliu. Nu-i plac complicațiile și schimbările bruște, tocmai de aceea pentru el cel mai ușor este să spună ”da”. Este primul atunci când ai nevoie de el, este cel mai de încredere din gașca de prieteni și tot timpul se ține de cuvânt. Motive suficiente pentru ca acești nativi să sufere foarte mult în viață.

Pentru că există persoane de care se înconjoară și cărora au tendința să le acorde o credibilitate prea mare. Aceasta este cea mai mare problemă în cazul Taurilor: se atașează destul de repede de oameni, le acordă o încredere mare ”până la proba contrarie” care tot întârzie să se arate, în ciuda avertismentelor pe care Taurul le primește de la adevărații prieteni.

Citește previziunile de astăzi pentru Berbec

Săgetător

Reprezentanții zodiei Săgetător sunt foarte buni la suflet, prietenoși și ar face orice să știe că persoanele dragi din jurul lor sunt mulțumite. Nu se amestecă niciodată în viața altcuiva și nu sunt niciodată posesivi sau geloși. Este prietenul care nu doar la nevoie se cunoaște, însă de care, dacă nu este atent, foarte mulți așa-ziși amici pot profita. Acesta este motivul pentru care Săgetătorul este întotdeauna luat de bun, pentru că spune întotdeauna ceea ce gândește, este cel mai sincer nativ din tot zodiacul.

Trăsătura aceasta îl va face să sufere teribil pe Săgetător, pentru că el, în relația cu cei din jur, oferă totul. Are grijă să fie un prieten ca la carte, însă nu se preocupă și de calitatea oamenilor de care se înconjoară.

Pești

Sunt plini de compasiune, se adaptează în orice condiții, sunt devotați, dar sunt și hipersensibili. Se deschid foarte repede cu oamenii pe care îi întâlnesc și poate au tendința să pună prea repede eticheta de prieten cuiva. Nu au grijă de sufletul lor, iar asta se întâmplă și din nevoia de dramă în viața lor. Se lasă duși de val, iar când dau de greu nu arată asta. Suferă în tăcere și sunt în continuare loiali celor care le-au înșelat sentimentele. Nu știu să le spună ”nu” atunci când aceștia le cer ajutorul.

Sau chiar dacă nu le este solicitată intervenția, Peștii au tendința să ajute, fără a așetpta nimic în schimb. Comportamentul lor le aduce o suferință uriașă, pentru că ei resimt cu o magnitudine infinit mai mare dramele din viața lor. Însă această suferință este una dulce, deoarece sunt semne cărora le place drama, se hrănesc cu ea.

Citește și previziunile astrale de astăzi pentru Pești 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!