Chiron, Micul Înțelept și Vindecătorul, intră în retrogradare. Cum îți influențează zodia

De Mădălina Manole, pe

Scorpion

Chiron este retrograd întocmai în sectorul muncii și al sănătății, aspect care le aduce disconfort la nivel general, stări de oboseală, nervozitate și irascibilitate, iar în sfera profesională este posibil ca nativii Scorpion să regrete niște decizii luate anterior și să își dorească reeditarea situației. Este posibil ca cei care și-au schimbat locul de muncă să-și dorească să se reîntoarcă la vechiul job în următoarele aproximativ 8 luni de retrogradare care urmează.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător vor fi nevoiți de Chiron retrograd să aducă în prezent niște acțiuni, evenimente, decizii din trecut luate pe parte sentimentală. Nativii vor dori să se reîntoarcă în trecut pentru a rezolva ceea ce consideră că au greșit în relația cu partenerul de viață și cu copiii, acolo unde este cazul.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn vor avea ocazia ca în cele 8 luni în care va retrograda Chiron să-și reevalueze niște decizii și atitudini luate în legătură cu locuința și membrii familiei. Nativii vor trebui să recalculeze un traseu, să afle unde au greșit în trecut și ce anume mai pot îndrepta, prin vorba, dar mai ales prin faptă, legat de aceste două aspecte extrem de importante pentru ei și pentru evoluția lor de acum înainte.

Citește și – Patru zodii care se despart în luna iulie 2018

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!