Cel mai misterios bărbat din zodiac – Peștele

De Adina Radu, pe Ultimul update Vineri, 13 mai 2016, 12:22

Bărbatul din zodia Pești este greu de citit, misterios și atrăgător. Atitudinea sa adolescentină se reflectă și asupra aspectului său, mult mai tânăr decât am presupune. Umorul și viziunea optimistă asupra vieții îl ajută să-și păstreze aspectul tânăr și sănătatea de fier.

Citește Horoscopul Săptămânal

Idealist, nativul din Pești nu caută să strângă averi sau putere, ci visează la o lume mai bună pentru toți. Deși nu este capabil să fie lider, va face parte din organizații sau mișcări care vor schimba lumea. În aparență calm și misterios, Peștele este un bărbat cu adevărat pasionat de ceea ce face.

Pe Pește îl vom găsi dansând, pictând sau scriind. Își exprimă creativitatea și sensibilitatea prin artă. Cel mai probabil va ajunge să-și câștige existența făcând ceea ce îi place.

Un tată bun și un soț grijuliu, Peștele va pune mereu familia pe primul loc. Deși, nu este un lider prin excelență, familia îi va da puterea și determinarea să acționeze în situațiile care necesită intervenția unui conducător. Din păcate, zodia Pești cheltuie repede banii și nu știe să administreze finanțele familiei, așa că nu trebuie lăsat să aibă această responsabilitate în familie.

Bărbatul din Pești va avea nevoie de momente de singurătate, de timp personal. Acest spațiu departe de ceilalți îl ajută să-și calibreze și să-și refacă gândurile.

Romanticul Pește va scrie poezii de dragoste și va face declarații înflăcărate. Pentru el dragostea nu are limite și nu ține cont de timp. Dacă ești iubită de un Pește, te va iubi la 60 de ani exact cum o făcea când aveai 20. Te va adora și iubi până se va sfârși lumea.

Peștii sunt enigme pe două picioare. Nimeni nu va desluși ce în mintea aerianului din zodia Pești. Își creează o adevărată pânză de păianjen în care își prind gândurile și visele. Nu foarte multe persoane îl pot face pe Pește să înoate impotriva curentului, dar dacă o fac, Peștele devine bărbatul perfect.

Bărbați celebri din zodia Pești: Albert Einstein, Steve Jobs, Chuck Norris, Daniel Craig, Bruce Willis, Miles Teller, Alan Rickman, Kurt Russel, Jon Hamm, Javier Bardem, Freddie Prinze Jr, Rob Lowe, Justin Bieber, Adam Levine etc

Sursa foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!