Cea mai importanta Luna Plină – Luna Roz. Cele 3 zodii afectate

De Adina Radu, pe Ultimul update Marți, 11 aprilie 2017, 14:41
Prima Lună Plină după echinocțiul de primăvară este extrem de importantă fiind cea care dictează sărbători religioase importante.

Data pentru Paștele Catolic se stabilește în funcție de această Lună Plină, denumită și Luna Roz. Paștele Catolic va pica mereu în prima dumincă după prima Lună Plină ce urmează după sau pică în aceeași zi cu echinocțiul de primăvară (21 martie).

Data pentru Paștele Ortodox este stabilită la fel, dar este considerată ca fiind prima duminică după prima Lună Plină ce urmează după sau pică în aceeași zi cu echinocțiul de primăvară (3 aprilie după calendarul vechi).

În 2017, prima Lună Plină – Luna Roz are loc pe 11 aprilie, așadar Paștele Catolic și cel Ortodox vor avea aceeași dată, 16 aprilie.

La hinduși luna plină din aprilie marchează începutul festivalului Hanuman.

Luna Roz din 11 aprilie 2017 va fi o Lună Plină în zodia Balanței.

Numele de Luna Roz l-a primit de la amerindieni și este numită astfel după o floare roz ce apare în luna aprilie. Florile în cauză sunt cunoscute la noi sub numele de brumărele sau flox.

Zodiile afectate de Luna Roz

  • Taur

Este o perioadă plină de încercări pentru Taur. Luna Plină va pune presiuni pe cea de-a șaptea casă, casa partenerilor. O schimbare de energie te va face să aduci echilibru între relațiile tale interpersonale. În această perioadă, Taurii trebuie să mai slăbească hățurile cu care își controlează viață și să lase lucrurile să se întâmple natural.

  • Leu

Leul va trebuie să învețe să echilibreze viața personală cu cea profesională. Va trebui să prioritizezi anumite aspecte și acest lucru te va seca de energie. Aceste schimbări vor fi benefice pe termen lung, așa că nu trebuie să disperi.

  • Săgetător

Săgetătorul va fi confuz sub lumina Lunii Roz. Nu ai de ce să-ți faci griji, acest fenomen astronomic va scoate la lumină tot ce-i mai bun din tine. Cea de-a 12-a casă, casa destinului se activează și te vei simți împins la spate de mâna destinului care te va face mai ambițios și mai dornic să-ți atingi obiectivele.

Sursa foto 123rf

Citește și De ce se stresează zodiile

Citește și 5 zodii care joacă murdar

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro