5 zodii care joacă murdar

Există în zodiac doar 5 zodii care lovesc de fiecare dată sub centură, cu care nu te poți bate în mod cinstit niciodată.


Dacă ai o dispută cu un Berbec trebuie să te aștepți ca el sau ea să scoată toată artileria la bătaie. Zodia Berbec este guvernată de Marte, planeta războiului, așa că această zodie va folosi toate strategiile militare, și cele cinstite și cele necinstite.

Berbecii sunt cunoscuți ca zodia care vorbește înainte să gândească, așa că te poți aștepta să fii atacat oricând, repede și puternic.

  • Taur

Perseverența este una dintre trăsăturile ce-l caracterizează pe Taur. Cu alte cuvinte, Taurul va intra într-un conflict și va renunța să renunțe la argumentele sale.

Până la sfârșitul conflictului, această zodie va juca murdar, mai ales dacă îi sunt amenințate proprietățile.

  • Rac

Deși este calm și tăcut, Racul poate sări la jugulară. Racul este echilibrat emoțional și are mereu garda sus, dar va apela la trucuri înșelătoare dacă se simte încolțit.

De cele mai multe ori, nu vrea să lovească sub centură, dar se întâmplă să se simtă amenințați și vor face orice pentru a scăpa teferi.

  • Scorpion

Aceasta este zodia care uneltește un plan înainte să atace. Cea mai mare provocare când intri într-un conflict cu un Scorpion este că nici măcar nu știi că ești într-o confruntare decât atunci când este prea târziu, când deja este învins.

Pluto, planeta care le guvernează destinul, nu îi lasă pe Scorpioni să facă lucrurile cu jumătate de măsura, chiar și atunci când se ceartă.

  • Capricorn

Capricornul este inteligent și nu vrea să-și piardă poziția într-un conflict, așa că va apela la atacuri personale doar dacă simte că pierde teren, că pierde lupta.

Totul va fi o mișcare tactică, așa că nu trebuie să o iei personal.

Sursa foto 123rf

Citește și Echinocțiul de primăvară 2017. Cele patru zodii influențate de acest fenomen

Citește și Cele trei zodii pe care toată lumea le iubește

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Astro Fun
Vă recomandăm: