Ce manii au bărbaţii în funcţie de zodie

De Revista Unica, pe

Secretomanie, grandomanie sau mania persecuţiei… Iubitul tău de care dintre ele suferă? Află cel puţin la ce-l predispune zodia
 

Berbec Mania vitezei

Iubitul tău trece dintr-a întâia în a cincea pe nerăsuflate. Şi nu-i vorba doar de maşină. Acum e binedispus, acum ia foc pentru o nimica toată. Iar în plus se mai şi încăpăţânează că are dreptate. E genul care „se aruncă cu capul înainte“. Pont: Fă-ţi o pancardă cu „SLOW DOWN“ sau ceva asemănător, pe care s-o ridici la momentul oportun. Oricum n-apuci să-l convingi prin viu grai.

Taur Fixul proprietăţii

Se vede cu ochiul liber că are simţul posesiunii foarte dezvoltat. Femeia lui, banii lui, lucruşoarele lui… Iar dacă se simte cumva ameninţat cu „scoaterea din posesie“, chiar şi numai ipotetic, nu mai rămâne nimic din tipul bonom şi calm pe care credeai că-l ştii. Pont: Când e supărat, pictează-ţi pe corp numele lui, undeva într-un loc vizibil. Cu cât mai mare, cu atât mai bine!

Gemeni Fixaţia relativităţii

Îţi trebuie nervi tari să nu te enervezi când el spune mai departe ceva ce tocmai l-ai rugat să rămână între voi. Iar adevărul, pentru el, e atât de relativ! Din cauză că-s mai mulţi într-unul singur, părerile „lor“ sunt destul de diferite. Depinde din ce unghi priveşti. Pont: Pune-l să mimeze ce vrea să-ţi spună. Va gesticula atât de tare, încât nu mai ai nevoie de aerul condiţionat.

Rac Mania Persecuţiei

Nu contează dacă are 90 de kilograme şi o faţă de dur. Poate deveni mai iritabil ca o femeie la menopauză. Sensibilitatea lui, uneori exagerată, îl face să se retragă în carapace, de unde îţi aruncă replici cinice. Nu te lăsa intimidată. Pont: Ia-ţi concediu câteva zile şi stai non-stop cu el, închişi în casă. O să-l calmeze – pe termen scurt. Pe termen lung, ia-l de bărbat.

Leu Cultul personalităţii

Ştiu că îl iubeşti pentru cât e de pasional, romantic şi generos. Dar asta vine la pachet cu o fixaţie supărătoare faţă de… propria lui persoană!  Din cauza aceasta e foarte vulnerabil la linguşiri. El face show-ul, iar ceilalţi ar face bine să aplaude. Pont: Fă-i câte o diplomă (cu poză, bineînţeles) pentru fiecare acţiune bună pe care o face. Cine ştie, poate pricepe aluzia.

Fecioara Perfecţionismul

Să le aşeze pe toate drepte, să nu amestece şosetele negre cu cele albe în sertar, şi lista poate să continue. Toţi oamenii civilizaţi iubesc curăţenia, însă o Fecioară e de-a dreptul obsedată de ea. Şi ai grijă să nu strănuţi de două ori în prezenţa lui.  Pont: Nu te necăji dacă după ce faceţi dragoste sare direct sub duş. Data viitoare propune-i să vă iubiţi chiar acolo.

Balanţă Mania contradicţiei

Dacă tu zici că-i albă, se va grăbi să susţină că-i neagră. Cinci minute mai târziu, altcineva care zice că-i neagră va fi la rândul lui contrazis: „Cum, nu vezi că-i albă?!“ Iar asta numai de dragul conversaţiei, prelungite la nesfârşit. În plus, te poate exaspera şi cu nehotărârea lui: oare asta? oare acum? oare aşa? Pont: Când discuţia te oboseşte, propune-i un masaj. Va renunţa la vorbe.

Scorpion Secretomania

Preferă să-şi ţină afacerile, pasiunile sau interesele departe de ochii celorlalţi. N-o să accepte pe nimeni în casă până nu-l descoase pe toate părţile. Tu însăţi ai putea avea, ocazional, un detectiv particular pe urme. Pont: Fă-i un traseu cu indicii misterioase la capătul cărora să te găsească pe tine, goală, împreună cu o sticlă de şampanie.

Săgetător Grandomania

Indiferent câţi bani are, un Săgetător e hotărât să trăiască „pe picior mare“. Nu înţelege farmecul discret al unui trandafir solitar. El îţi va trimite un buchet imens. Nu agreează noţiunea de petrecere intimă, el vrea să invite tot cartierul. Pont: Vrea să închirieze o vilă cu zece camere, propune-i Casa Poporului. Vrea o călătorie în Africa, cere-i una pe Lună. Să-l vedem!

Capricorn Obsesia datoriei

Îşi ia foarte în serios îndatoririle şi tinde să facă din simţul datoriei, obsesia datoriei. Capricornul ţine morţiş să deţină controlul. Ar fi în stare să facă singur totul decât să fie la mâna cine ştie căror ageamii. Şi în clipele acelea nu mai e funny deloc pentru tine. Pont: Mituieşte pe cineva, din când în când, să va deconecteze de la reţeaua electrică. Poate aşa reuşeşte şi el să se mai relaxeze.

Vărsător Mania originalităţii

E plin de paradoxuri! Ar pierde ore întregi plănuind salvarea omenirii, dar se zgârceşte când îi ceri cinci minute. Îl obsedează originalitatea. Ar fi în stare să-i pună pălărie de paie lui Venus din Millo sau să încerce să planteze copacii cu rădăcina în sus. Pont: Prezintă-i orice banalitate ca fiind o noutate. Dacă îi dai şi azi ce-ai gătit ieri, mai adaugă un condiment. N-o să-şi dea seama!

Peşti Superstiţiile

Nu iese din casă de Lună Plină sau face trei paşi în spate dacă îi taie calea o pisică? Nu te enerva. Aşa sunt Peştii, mai superstiţioşi, deşi poate nu-ţi dai seama de asta până nu îi găseşti iconiţa din portofel sau funia de usturoi de sub pat. Pont: Fă-i cadou toate volumele din Istoria Religiilor sau un compendiu grooooos de Astrologie. Poate ai noroc, se plictiseşte şi-i trece.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!