Cât de lăudăroşi sunt oamenii, în funcţie de zodie

De Diana Zagrean, pe

Lauda de sine, nu miroase prea bine, ştim cu toţii astfel de vorbe, dar astrele ne influenţează viaţa şi uneori nu ne putem controla. Vezi cât de lăudăroşi sunt oamenii, în funcţie de zodie.
 
Berbec
Berbecii sunt destul de plini de ei, astfel că ajung adesea să se laude, dar fără intenţii mârşave. Sunt adesea obsedaţi de perfecţiune şi dacă le iese ce şi-au propus, vor să ştie toată lumea isprava lor. Nu leo lua în nume de rău, gradul de lăudăroşenie este tolerabil, oricum.
Taur
Taurii sunt destul de lăudăroşi, pentru că sunt încăpăţânaţi şi deloc tenace. Dacă au norocul să aibă răbdare să termine ceva cu bine, vor simţi nevoia să se laude cu minunea, pentru că nus e întâmplă prea des.
Gemeni
Gemenii sunt foarte lăudăroşi, pentru că sunt şi relativ superficiali. Dacă sunt interesaţi de tot ce e nou, la modă şi interpretat de lume ca „pe val”, sigur se laudă că au şi ei, sau că au făcut asta demult.
Rac
Racii nu sunt lăudăroşi, pentru că nu prea au încredere în oameni. Zgârciţi şi precauţi, nativii acestei zodii consideră că dacă te lauzi, lumea te va invidia şi „săpa”, aşa că se feresc de astfel de aventuri riscante.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!