Cât de generos este el, în funcţie de zodie

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Joi, 14 aprilie 2022, 12:08
Generozitatea unui bărbat depinde de educaţia primită, de bugetul de care dispune, dar mai ales de semnul zodiacal sub care s-a născut. Vezi cât de generos este el, în funcţie de zodie.

Berbec

Berbecii sunt chiar celebri pentru generozitatea lor. Dacă ţine la tine, îţi va cumpăra luna de pe cer, o lună de-a lui Saturn şi câteva hectare pe Venus. Nu trebuie să-ţi faci griji nici de cadourile de sărbători, nici de aniversări, berbecii sunt foarte galanţi.

Taur

Taurii cumpără cadouri scumpe şi sunt foarte generoşi cu timpul lor după ce au făcut o prostie. Dacă în rest sunt cam încăpăţânaţi şi egoişti, după ce ţi-au greşit cu ceva, portofelul nu pare să mai aibă limite.

Gemeni

Nativii din gemeni sunt foarte chibzuiţi cu banii lor şi generozitatea nu pare să se extindă nici spre timpul pe care ţi-l acordă. Dacă vrei ca un nativ din gemeni să fie generos, mai bine cauţi unul cu ascendent în berbec.

Rac

Racii sunt de-a dreptul zgârciţi şi nu prea ai şanse să vezi cadouri scumpe de la ei. Chiar şi cei mai avuţi dintre reprezentanţii zodiei sunt chibzuiţi cu banii şi nu aruncă veniturile muncite din greu aiurea pe obiecte nefolositoare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!