Singura zodie care crede că le știe pe toate

De Amelia Matei, pe
Este vanitos, dornic de atenție și excentric, însă cel mai mult îi place să arate că le știe pe toate. Cu toate acestea, toți din jurul său și-au dat seama că este doar o mască pe care vrea să o afișeze Leul, pentru a-și consolida poziția de lider în mediul său.

Leul are o grație naturală și o alură regală, motiv pentru care nu are nevoie de alte trucuri pentru a-și păstra supremația. Numai că el nu realizează acest lucru și deseori simte nevoia să se facă remarcat. Dacă se află într-o competiție, trebuie să-și demosntreze forțele, dacă se află într-o discuție… trebuie să arate câte cunoștințe are.

De cele mai multe ori însă, o dă în bară, mai ales că este o persoană creativă, calitate pe care alege să și-o folosească în cele mai proaste momente. Totuși, nu se poate abține pentru că zodia lui este guvernată de Soare, iar totul trebuie să rotească în jurul său.

Nu ai loc de Leu să îți spui părerea, pentru că el întotdeauna crede că are dreptate și că deține cunoștințele corecte. Dacă l-ai contrazis, nu se supără, însă nici nu acceptă părerea cuiva, pentru că, ierarhic, este deținătorul cele mai înalte poziții.

Citește și: Zodii de femei capricioase

Are cu adevărat cunoștințe însă în privința celor mai bune locuri de und esă faci cumpărături, fie că este vorba despre vestimentație, mașini, mobilă, mâncare. Știe cele mai bune cluburi și restaurante și știe cum să te facă să te simți bine. De altfel, la o petrecere, Leul este persoana cu cele mai interesante povești, care va vrea să cunoască pe toată lumea și să dispună de toată atenția care consideră că i se cuvine.

Întotdeauna a încercat să-și atrag adepții cu șarmul său irezistibil și  a reușit, tocmai de aceea nu trebuie să facă eforturi care să-i aducă atenție în plus. Mai ales că, atunci când nu știe despre ce vorbește nu face decât să cadă în derizoriu.

Citește și: Zodii care învârt bărbații pe degete

Ceea ce nu știe însă Leul este că Scorpionul este nativul care are foarte multe cunoștințe, o persoană extrem de cultivată, care a trăit experiențe interesante, în vacanțe, expediții sau călătorii de serviciu și care, într-adevăr, are ce povesti. Nu este genul de persoană care să se contrazică și ascultă cu interes ceea ce au de spus oamenii din jurul său.

Foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!