Zodiile care învârt bărbații pe degete

Vrei să știi dacă ești o seducătoare înnăscută ? Citește mai jos care este punctul tău forte în materie de flirt și care este arma ta secretă care îi face pe bărbați să capituleze la picioarele tale.

3 zodii de femei fatale

Gemeni

Reprezentantele acestei zodii pot avea aproape orice bărbat vor. Ești comunicativă și nu te ascunzi deloc atunci când își place un bărbat. Îl dai gata cu stilul tău deloc subtil și îndrăzneț și îl vrăjești cu priviri insinuante și cu discuții amuzante despre aproape orice. Și cu toatele știm că un bărbat apreciază o conversație bună. Nu ai nici o problemă în a accepta provocări erotice, iar pentru tine sexul prin telefon este ca mersul pe bicicletă.

Leu

Latura aventuroasă și pasională a Leului nu poate fi deloc trecută cu vederea. Mai ales că bărbații adoră femeile cu această calitate. O partidă de sex cu o leoaică este memorabilă, iar nativa acestei zodii poate manipula orice bărbat datorită priceperii ei în așternut.

Scorpion

Scorpionii sunt predominant sexuali, așa că nu te vei sfii să te arunci în brațele și patul celui care îți place. Priceperea ta în materie de sex sucește mințile bărbaților, motiv pentru care nu ești niciodată singură. Bărbații cu greu rezistă farmecelor și personalității paisonale a acestei native.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Mai multe din Astro Fun

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: