Half bun, cel mai nou trend în materie de hair styling

De Andreea Catrina, pe
Half bun, sau jumătate de coc, este cea mai nouă tendință în materie de hair styling, pentru această toamnă. Coafura, care presupune ca o parte din păr să fie strânsă într-un coc lejer, iar părul rămas să fie lăsat liber, a devenit rapid un adevărat fenomen și pe Instagram.

După mai mulți ani în care cocul nu a ieșit din tendințele de hair styling, iată că a venit momentul ca această coafură banală să ajungă la un alt nivel – half bun, un fel de coc reinventat, se adresează celor cu părul mediu sau lung și este o coafură lejeră, ce poate fi purtată cu ușurință pe tot parcursul zilei, atât la serviciu (în unele cazuri), cât și la ieșirile cu prietenii sau la cumpărături.

Pentru a obține un half bun perfect, tot ce trebuie să faci e să-ți strângi într-un coc – mai jos sau mai înalt – o treime din păr. Părul rămas va rămâne liber, fie că este drept, fie că preferi să îl ondulezi.

Ca orice nou trend, half bun a devenit deja viral pe Internet, dar mai ales pe rețelele de socializare precum Instagram-ul, acolo unde toate pasionatele de beauty postează imagini cu machiaje, coafuri sau manichiuri.

Iată câteva imagini cu half bun-uri, selectate de noi de pe Instagram, pentru un plus de inspirație:

Half bun înalt, pe păr ondulat >>

A photo posted by Hairensics (@hairensics) on

Half bun jos, pe păr drept >>

 

A photo posted by @theblondbun on

Half bun pe păr de lungime medie >>

A photo posted by IRENE (@irenedetky) on

Foto: captură YouTube/ThatsHeart, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!