Tu cum obișnuiești să te răsfeți? Flavia Florean ne spune povestea ei

Ultimul update Vineri, 26 august 2022, 13:42

Îți este foarte cunoscut momentul acela în care te trezești dimineața, iei micul dejun (uneori pe fugă), iar apoi urmează cel puțin 8 ore de muncă, nu-i așa? 

Programul petrecut la birou ne seacă uneori de energie. Ajungem acasă și „nu mai avem chef de nimic”, după cum ți s-a întâmplat uneori și ție să spui. Motiv pentru care începem să căutăm metode alternative de relaxare.

V-o prezentăm pe Flavia Florean. Aceasta este content creator și totodată lucrează în domeniul bancar. Un domeniu care implică multă concentrare și epuizare. Tocmai de aceea, îi place să facă lucruri care să o elibereze de stresul cotidian și să-i bucure sufletul.

Printre activitățile ei preferate se numără alergatul și clasele de cycling. Iar când ajunge acasă, chiar simte nevoia de un duș de relaxare. Pentru a avea pielea mai fină și delicată, aceasta folosește gelul de duș Dove Deeply Nourishing, cu serum triplu hidratant. 

Acesta este felul în care Flavia se relaxează în viața de zi cu zi. Tu ce faci pentru a avea propriile tale Momente de răsfăț?

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!