Trei sfaturi de bază pentru a amenaja baia în mod exclusivist

O baie nouă este o oportunitate de a profita la maximum de spațiul de care beneficiezi, fie că îți dorești un refugiu de tip SPA sau un compartiment de lux. Și, cu atât de multe elemente și accesorii de baie inspirate dintre care poți alege, devine extrem de simplu să îți exprimi stilul. Cu toate acestea, alături de bucătărie, baia necesită probabil o planificare mai atentă decât orice altă cameră din casă. 

Băile nu mai sunt simple încăperi funcționale în care să ne începem și să ne încheiem ziua, ci au devenit încăperi potrivite pentru a fi spații de wellness la domiciliu, unde ne relaxăm, evadăm, ne revigorăm și ne refacem – iar acest lucru a avut un efect important nu doar asupra modului în care arată băile, ci și asupra modului în care le proiectăm. Un design corect al băii se bazează pe o combinație dintre formă și funcție, așa că este important să dăm curs caracteristicilor de lux acolo unde putem. Ținând cont de acest lucru, îți oferim mai jos punctul de plecare ideal pentru a te ajuta să creezi baia de lux și atemporală la care visezi.

  1. Găsește o schemă de culori relaxantă

Poate că schema de culori nu este primul element la care te gândești atunci când planifici o nouă baie, dar este, de fapt, un mod incredibil de puternic de a stabili tonul general pe care ți-l dorești. O paletă de culori corespunzătoare este esențială pentru a crea aspectul, senzația și designul potrivit. De la gresie și faianță, la obiecte sanitare și accesorii, alege o combinație de nuanțe complementare, pentru a crea un aspect unic și luxos. 

Adăugarea unei nuanțe luminoase și calde în baia ta va crește aspectul întregii locuințe, aducând acest spațiu funcțional în concordanță cu restul decorului tău general. Un alb atemporal și rafinat va oferi un efect modern, care luminează spațiile întunecate și poate face chiar și băile mici să pară spațioase, luminoase și strălucitoare. Pe germanquality.ro găsești atât plăci ceramice și obiecte sanitare, cât și piese de mobilier sau accesorii în nuanțe și finisaje aproape infinite.  

  1. Poți face o declarație de stil cu o cadă freestanding 

Atunci când planificăm și proiectăm o baie, unul dintre primele lucruri la care ne gândim este cada de baie – și pe bună dreptate. Aceasta este adesea punctul focal al camerei. 

Cada de baie potrivită este un sanctuar, oferindu-ți un spațiu privat în care te poți relaxa total, în timp ce îndepărtezi stresul evenimentelor de zi cu zi. Prin urmare, este vital să echilibrezi cu atenție confortul cu partea estetică atunci când te gândești la cada de baie. 

Concepută pentru a atrage toată atenția și pentru a oferi o experiență profundă de lux, o cadă freestanding se va dovedi o investiție foarte bună într-o schemă de baie atemporală. Fie că sunt realizate din acril, din fontă clasică, material compozit modern sau oțel emailat, căzile freestanding sunt construite pentru a impresiona – iar popularitatea lor a crescut vertiginos în ultimii ani. Poți achiziționa cazi de baie freestanding de pe germanquality.ro – sunt adevărate opere de artă care vor defini baia ta.

Trei sfaturi de bază pentru a amenaja baia în mod exclusivist
Cada freestanding dreptunghiulara Besco Vena compozit 170×75 cm, alb – GQS German Quality
  1. Adaugă interes decorativ cu ajutorul bateriilor de baie

Nici un spațiu de baie nu este complet fără bateriile potrivite. Modelele pe care le alegi pot face o mare diferență în ceea ce privește modul în care folosești spațiul. Finisajul acestora poate avea și el un impact semnificativ: finisajele mate pot funcționa bine într-un spațiu contemporan; alama pare mai clasică, în timp ce cromul sau nichelul se pot potrivi de minune în scheme mai tradiționale și mai clasice. Magazinul online GQS German Quality are o gamă largă de mărci de înaltă calitate. 

Așadar, datorită dorinței de a crea un sanctuar acasă, baia a devenit un refugiu, o oază privată care ajută la restabilirea bunăstării mentale și fizice. Alege elemente atemporale pentru realizarea acesteia, de care să te bucuri timp îndelungat!

sursa foto: www.germanquality.ro

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!