Si Lounge & The Saint 139 se extind cu un nou concept: The Breakery 139

De Unica.ro, pe

Grupul de localuri format din Si Lounge & The Saint 139 se extinde cu încă o locație. The Breakery 139 este cel mai nou local deschis chiar în inima capitalei, pe Calea Victoriei 139. Locația are un concept inedit, care înglobează o gamă de dulciuri delicioase- The Sweetery, o linie de produse de panificație- The Bakery, o selecție de vinuri românești și internaționale premiate – The Winery și The Icery – o gelaterie care aduce atmosfera autentic italiană direct în mijlocul Bucureștiului.

Vremea frumoasă ne îmbie la o plimbare prin cartierele fermecătoare sau chiar pe arterele circulate ale capitalei, transformate în weekend în zone pietonale. Astfel, trecătorii se pot bucura din plin de noi experiențe de agrement și cumpărături în oraș, plimbându-se prin zonele fără trafic, intrând pe îndelete în magazine, oprindu-se la cafenelele și restaurantele cochete. 

Amplasat în mijlocul celei mai efervescente și circulate zone a Bucureștiului, Calea Victoriei, The Breakery 139 este un nou local proiectat ca un mix inedit de concepte care se completează și armonizează, dând naștere unui loc ideal pentru a lua o scurtă (sau mai lungă) pauză de la agitația cotidiană. 

The Bakery 

Fie că ești pe fugă și vrei să iei rapid o gustare în drum spre birou sau din contră, vrei să te relaxezi cu un mic-dejun sau brunch servit pe îndelete în timp ce privești forfota de pe Calea Victoriei, The Breakery 139 te așteaptă cu o multitudine de sortimente de produse proaspete de panificație și specialități de patiserie, care îți vor alinta papilele gustative. 

Si Lounge & The Saint 139 se extind cu un nou concept: The Breakery 139

The Sweetery

Se spune că cea mai bună metodă de a rezista tentației este să îi cedezi, mai ales dacă vorbim despre tentațiile dulci. Puține lucruri în viață oferă o satisfacție instantanee și asigură o îmbunătățire imediată a dispoziției, iar deserturile se află în fruntea acestei liste. 

Cercetările arată, de asemenea, că atunci când consumăm deserturile preferate, creierul eliberează endorfine, supranumite și hormonii fericirii.  

Si Lounge & The Saint 139 se extind cu un nou concept: The Breakery 139

Cu toate că gustul este relativ, fericirea și buna dispoziție sunt universale. Fie că preferi arome fructate și lejere, clasica ciocolată sau specialități dulci din bucătăria internațională, cu siguranță ai un desert preferat la care poftești din când în când. 

The Breakery 139 a dezvoltat o linie inedită de produse delicioase de cofetărie artizanală, cu ale căror arome savuroase te poți delecta și răsfăța. 

The Icery 

Italienii au oferit lumii cele mai spectaculoase picturi și sculpturi, arhitectură impresionantă, modă și mâncare delicioasă. Mâncarea italiană te-ar putea face să uiți de tot ce există în lume, iar deserturile sunt absolut divine. Gelato-ul italian merită o mențiune specială în lista deliciilor dulci. 

Aromele bogate,  rafinate și fine ale unui gelato sunt greu de egalat, fiind unul dintre cele mai populare deserturi, cu precădere în sezonul cald. N-ar fi însă păcat să ne privăm de savoarea sa în restul anului?  În timp ce mâncăm gelato, creierul nostru  asociază în mod subconștient cu momente de fericire și seninătate, evocând amintiri fericite. Datorită acestor elemente, gelato stimulează producția de serotonină, iar acest lucru este grozav mai ales iarna când buna noastră dispoziție poate fi compromisă de frig și vremea rea. Așadar, gelato este un desert care poate fi savurat în orice sezon, cu la fel de multă plăcere. 

The Icery oferă o selecție de gelato preparat după rețete autentice, care îți va încânta mereu simțurile, fie că te oprești la The Breakery 139 și îl savurezi pe terasa spațioasă, fie că alegi să îl savurezi în timp ce te plimbi pe Calea Victoriei. 

The Winery 

Asocierea potrivită a vinurilor și a mâncărurilor contribuie la îmbunătățirea întregii experiențe culinare. Asocierea vinurilor nu înseamnă doar potrivirea cu alimentele în funcție de gust și arome ci are și scopul de a maximiza valoarea pe care fiecare componentă o aduce experienței gastronomice în ansamblu. 

The Winery aduce în prim plan o selecție de vinuri românești și internaționale, care pot fi servite atât ca atare sau asociate cu rețetele din meniu. 

Toate acestea se regăsesc în noua locație The Breakery 139, într-un ambient cozy, unde obiectele decorative și mobilierul din lemn denotă atât o revenire la elementele de bază, cât și o abordare proaspătă, naturală, care se armonizează cu întregul concept. Nuanțele elementelor din lemn amintesc de culoarea grâului și creează o atmosferă caldă, dar designul modern este bine ancorat în prezent. Utilizarea intensă a materialelor naturale este completată de accente industriale, rezultând o combinație de stiluri contrastante, dar echilibrate. 

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!