(P) Sfaturi de la specialiști pentru alegerea unui tort de botez memorabil

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 02 septembrie 2020, 09:42

Pentru cei mai mulți părinți, copiii sunt esență vieții, motiv pentru care atunci când micuții vin pe lume,  familia organizează petreceri, de la care nu lipsesc meniurile sofisticate și deserturi fabuloase, materializate de cele mai multe ori în torturi pentru botez spectaculoase. De astfel, potrivit cofetăriei online eTorturi.ro, oricine gândește organizeze o petrecere, ia în calcul un deșert demn de eveniment și, prin urmare, alege un tort pe măsură!

În timp, foarte mulți s-au îndreptat către torturi mai ușoare care au și avantajul de a putea fi personalizate cu adevărat în interior și în exterior, pentru a rămâne cât mai aproape de tema aleasă pentru botez!

Cum poate arată un tort botez pentru o micuța prințesă?

De regulă, în momentul în care se ajunge la momentul alegerii celui mai potrivit deșert pentru botez, dintr-o oferta variată de torturi pentru copii, se ține cont de sexul bebelușului. De cele mai multe ori, decorul de la botezul unei fetițe este roz. Prin urmare, dacă părinții au ales un astfel de decor pentru masă festivă, de ce nu ducă tema într-un punct culminant, prin adăugarea pe lista de priorități a unui tort delicat, conceput special pentru micuța prințesă? În mod cert, nu există niciun motiv pentru această idee nu fie pusă în practică.

În cazul în care părinții aleg un tort acoperit cu pastă de zahăr, cofetării pot propună numeroase posibilități pentru decorare. Un astfel de tort se poate decora cu mici perle albe pentru a aduce o notă de glamour, fluturi mici, flori sau inimioare – orice este posibilMaeștri cofetari de la eTorturi.ro pot creeze adevărate opere de artă, cu detalii care surprind în cel mai plăcut mod.

Una dintre cele mai frecvente alegeri ale părinților în ceea ce privește tortul de botez are element central figurină așezată pe primul etaj al minunatului deșert. Poate fi vorba despre un copil mic care doarme liniștit pe un nor pufos sau poate fi vorba despre o barza care poartă în cioc un leagăn în care se află un bebeluș, un copil care doarme în leagănul sau, un copil cu biberonul în mâna sau care se joacă cu un clopoțeldin nou, orice este posibil!

În ceea ce privește culorile în care este decorat tortul, cofetării eTorturi recomandă acestea se regăsească în tema decorativă a botezului.

Cât de importante sunt ingredientele pentru un tort de botez?

Pentru tortul de botez nu este important doar aspectul exterior, ci și interiorul sau care, indiferent de preferințe, trebuie fie delicios. Cu blat pufos de vanilie, blat umed de ciocolată, blat de casă cu nuca, blat de vanilie cu morcovi și nuca, creme delicate de iaurt și mascarpone, fistic, fructe, vanilie cu aromă de șampanie, mousse de ciocolată albă sau neagră, crema krantz albă, crema de Whisky și multe alte variante, torturile vor rămâne în memoria invitaților la botez pentru un gust desăvârșit.

Este important de menționat în laboratorul cofetăriei eTorturi se utilizează doar ingrediente 100% naturale. Comenzile se fac printr-un proces simplu. Se asigura inclusiv degustări, cu programare anticipată. Livrările se fac în siguranță în București și zonele limitrofe.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!