(P) Vacanțele de august și cafeaua lor perfectă

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 17 august 2020, 15:56

E august, ultima lună de vară și cea mai importantă lună de vacanță din an. E acea lună în care lăsăm soarele să ni se plimbe prin păr, ne relaxăm și ne ne bem în liniște, pe terasa de la mare, cafeaua de dimineață. Este acel moment perfect al zilei în care aromele de cafea ARABICA 100% dintr-o ceașcă de Fortuna Rendez-vous se împletesc cu mirosul de mare și cu briza care ne aduce răcoare. E timpul doar pentru noi, fără telefoane, fără grabă, fără deadline și fără stres.

(P) Vacanțele de august și cafeaua lor perfectă

Dimineața perfectă de vacanță

Începe aproape întodeauna cu trezitul mai târziu. Pentru că nu ne mai grăbește nimeni, nici școala, nici copiii, nici jobul. Și, parcă nimic nu ne trezește mai bine decât o ceașcă plină cu cafeaua răsfăț Fortuna Rendez-vous, care impresionează simțurile cu echilibrul perfect dintre nuanțele dulci și cele fructat florale. Creată dintr-un amestec de soiuri nobile 100% Arabica, prăjite exact cât trebuie pentru eliberarea tuturor aromelor, este o cafea cu un gust ușor acid de citrice și o consistență asemănătoare pudrei de cacao. Însă fiecare caută aroma și gustul cafelei perfecte. Acea cafea perfectă de fiecare dată, care să gâdile simțurile și să activeze neuronii. Fie că este neagră și fără zahăr, îndulcită sau cu lapte, cafeaua de vacanță are un gust aparte, este cel al delectarii, cel al liniștii, cel al degustării.

(P) Vacanțele de august și cafeaua lor perfectă

Pe plajă sau la munte, într-un cort sau într-o camera de hotel, pe terasă sau direct pe malul mării, cafeaua pare cea mai bună sursă de energie, dar, să recunoaștem, pentru cele mai multe dintre noi este mai degrabă vorba despre o adevărată plăcere. Pe care fie o păstrăm pentru noi, fie o împărtășim cu cei dragi. 

(P) Vacanțele de august și cafeaua lor perfectă

Beneficii ale consumului de cafea

O cană de cafea conține:

  • vitamina B2
  • vitamina B5
  • mangan și potasiu
  • vitamina B3

(P) Vacanțele de august și cafeaua lor perfectă

De asemenea, cafeaua este extrem de bogată în antioxidanți.  De aceea, nu lăsa diminețile tale de vară să înceapă altfel decât perfect și bucură-te de cea mai frumoasă lună de vacanță din an!

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!