(P) Top 5 zile cu reduceri masive la încălțămintea de damă

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 20 noiembrie 2020, 14:37

Finalul anului este din ce în ce mai aproape. Asta înseamnă și că magazinele au început campaniile de oferte și reduceri pentru a își spori vânzările. Dacă îți dorești să îți cumperi o pereche de ghete de damă din piele naturală la reduceri, iată care este perioada optimă pentru a îți înnoi garderoba cu încălțăminte nouă.

Top 5 zile cu reduceri în 2020-2021

  1. Black Friday este, cu siguranță, una dintre cele mai cunoscute zile cu reduceri. Aceasta are loc, de obicei, la sfârșitul lunii noiembrie. Fiind o tradiție a americanilor, Black Friday marchează începutul cumpărăturilor pentru sărbătorile de iarnă. În România, în ofertele de Black Friday se găsesc și reduceri la încălțămintea de damă. 
  2. Sfântul Andrei, o sărbătoare națională în România ce este și zi liberă, este un moment ideal pentru cumpărături și pentru a analiza ofertele de reduceri ale magazinelor. Magazinele oferă reduceri în această perioadă fără a se confunda cu ofertele de sărbători. 
  3. Unde ar putea Moș Nicolae să își lase darurile dacă nu ar găsi o pereche de încălțări? De aceea, o perioadă ideală de cumpărături la prețuri excepționale este chiar înainte de 6 și 23 decembrie. 
  4. O ocazie bună pentru a cumpăra la reduceri încălțăminte de damă din piele este imediat după sărbătorile de iarnă. Atunci magazinele te întâmpină cu oferte care merită luate în considerare.
  5. În cazul în care anul a trecut și nu ai apucat să te înnoiești cu perechea de pantofi mult dorită, nu uita că sezonul oficial de reduceri la articolele de iarnă începe de la jumătatea lunii ianuarie și ține, în medie, aproximativ două săptămâni. În această perioadă găsești articole vestimentare și de încălțăminte care sunt reduse cu până la 70%.

(P) Top 5 zile cu reduceri masive la încălțămintea de damă

Magazinele online sau cele fizice?

Pe lângă aceste zile și perioade cunoscute pentru reducerile oferite, poți să urmărești constant ofertele magazinelor online preferate. Prin abonarea la newsletterele lor, poți afla din timp când urmează campanii de reduceri și ce obiecte vei putea achiziționa. Spre exemplu, găsești încălțăminte de damă cu preț redus la UrbanShoes pe întreg parcursul anului. Chiar dacă probatul efectiv al produsului este imposibil, cumpărăturile online prezintă câteva avantaje în comparație cu cumpărăturile dintr-un magazin fizic.

  • Economisești timp datorită faptului că toate magazinele tale preferate sunt la un click distanță. În ceea ce privește cumpărăturile online îți este mult mai ușor să compari produsele, să îți organizezi coșul sau lista de dorințe.
  • Economisești bani deoarece produsele din online pot avea un pret inițial mai mic, dar și pentru că magazinele virtuale organizează constant reduceri sau oferte pentru fidelizarea clientului.
  • În contextul pandemiei prin care trece întreaga lume, este chiar recomandat să se aleagă cumpărăturile online acolo unde este cu putință.

Atunci când îți achiziționezi obiectul mult dorit, satisfacția este una imensă. Însă atunci când îl cumperi la un preț excepțional, bucuria este nemărginită. În perioada sărbătorilor cheltuielile sunt considerabil mai ridicate. De aceea, documentează-te în privința perioadelor de reduceri și vei vedea ce minunat este să îți cumperi tot ce ți-ai dorit fără a depăși bugetul propus. 

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!