(P) Top 10 articole esențiale pentru camera copilului

De Unica.ro, pe

Decorarea creșei sau a camerei copilului poate fi o sarcină copleșitoare. Sunt disponibile atât de multe articole pentru bebeluși încât poate fi dificil să ne dăm seama care dintre ele merită cu adevărat cumpărate.

Totuși, există câteva articole de bază care pot ajuta fiecare părinte în decoratul acestei camere copii. Aceste esențiale vă vor ajuta să începeți procesul decorativ și vă vor inspira să adăugați și alte elemente suplimentare, în funcție de preferințe și stil.

Pătuțul

Unul dintre cele mai importante elemente esențiale pentru creșă este patul pentru bebelus. Fie că alegeți un pătuț elaborat sau un coșuleț simplu, locul de dormit al micuțului sau micuței va fi probabil punctul central al camerei.

Pătuțurile și coșurile pentru bebeluși sunt disponibile într-o varietate de stiluri și game de prețuri. Oricât de mult vreți să cheltuiți și în funcție de stilul pe care îl alegeți, asigurați-vă că pătuțul sau coșul este robust și fabricat din materiale de calitate. Evitați pătuțurile cu deschideri laterale, deoarece nu oferă suport adecvat.

Așternutul

Așternutul pentru bebeluși nu este doar o necesitate pentru confortul copilului dumneavoastră. Poate fi, de asemenea, o parte distractivă a procesului de decorare. Puteți alege dintr-o varietate de lenjerii de pat, inclusiv cearșafuri pentru pătuț, materiale de protecție, perne și pături pentru pătuț.

Dacă alegeți să înfășați, pentru a vă asigura că bebelușului îi este cald pe tot parcursul nopții, puteți alege o plapumă pentru bebeluși și să o folosiți ca parte a decorului creșei. Înainte de a lua o decizie finală, asigurați-vă că vă informați pentru a găsi cele mai bune dimensiuni și materiale pentru așternuturile bebelușului dvs.

Masa de schimb

Primul an al bebelușului vine la pachet cu mii de scutece murdare. În timp, veți deveni expert în schimbarea acestor scutece, însă o masă de schimb organizată este întotdeauna o idee bună în creșa unui bebeluș.

Mesele de schimb sunt disponibile într-o varietate de modele, unele având inclusiv rafturi pentru organizarea scutecelor și alte produse indispensabile, cum ar fi șervețele și unguente. Majoritatea meselor de schimb au, de asemenea, o saltea confortabilă pe care să așezați copilul.

Comoda

Adesea, bebelușii au nevoie de mai multe schimburi de îmbrăcăminte în fiecare zi. Așadar, un șifonier sau o comodă organizată este un element esențial în orice camera pentru copii. Comoda pentru bebeluși ar trebui să aibă cel puțin trei sertare și să aibă compartimente pentru șosete, salopete și alte articole mici. Asigurați-vă că urmați cu atenție instrucțiunile privind montarea șifonierului în camera bebelușului, cu prindere în perete.

Balansoarul

Un scaun confortabil pe care să stea părinții în timp ce hrănesc și adorm copilul este foarte util. Bebelușii sunt liniștiți de mișcarea de balansare oferită de aceste scaune ce oferă, de asemenea, un loc confortabil pentru alăptare.

Coșul pentru haine

Odată cu toate hainele pe care le va purta bebelușul dvs., veți avea nevoie și de un coș pentru toate rufele murdare. Acestea sunt disponibile într-o gamă largă de materiale și stiluri, iar multe seturi de lenjerie de pat oferă și modele de coșuri textile coordonate.

Camera pentru copii

Noilor părinți le poate fi dificil să se odihnească ușor într-o cameră separată de bebeluș. O camera copii tip monitor le permite adulților să aibă un contact audio sau vizual constant cu bebelușul lor, devenind un element esențial pentru majoritatea părinților. Monitoarele audio tradiționale pentru pot fi suficiente, însă mulți părinți preferă să achiziționeze camere video pentru a-și putea auzi și vedea copilul pe tot parcursul zilei și nopții.

Lumina de noapte

Veți face multe vizite tarzii in camera copii. În loc să aprindeți o lumină puternică, puteți folosi o lumină de noapte pentru a vă ghida în hrănirea și schimbarea bebelușului, într-o lumină scăzută și liniștitoare.

Acum că aveți elementele esențiale pentru creșă sau camera copilului, este timpul să le puneți la un loc și să vă bucurați de timpul petrecut cu micuțul sau micuța dvs.