(P) Tenerife – obiective turistice pe care trebuie să le vezi numaidecât

De Unica.ro, pe

Dacă până în urmă cu câțiva ani vacanțele în Tenerife sau în alte locuri exotice de pe pământ erau considerate a fi doar pentru cei bogați, totul fiind foarte scump, astăzi situația s-a schimbat complet. Oricine își poate permite acum o vacanta Tenerife atâta timp cât planifică totul din timp și face rezervările cu mult timp înainte de a pleca în vacanță.

Iar asta deoarece există numeroase oferte care te pot ajuta să ajungi în astfel de locuri în care luxul și frumusețea se întâlnesc la orice colț, fără a fi nevoit să faci un credit sau să economisești ani la rândul doar pentru o scurtă vacanță.

(P) Tenerife – obiective turistice pe care trebuie să le vezi numaidecât

Prin urmare, tot mai multe persoane caută informații pe internet despre Tenerife și despre obiectivele turistice pe care nu trebuie să le rateze aici. Iar pe această temă ne-am propus să vorbim și noi în rândurile următoare. Mai exact, în acest articol îți vom prezenta mai multe obiective turistice care nu trebuie să îți scape atunci când mergi în Tenerife. Iată care sunt acestea:

Plaja El Duque

Tenerife este o destinație de vacanță foarte apreciată în mod principal pentru numeroasele sale plaje curate și întreținute în cel mai mic detaliu, care oferă acces gratuit tuturor turiștilor și totodată care au toate dotările necesare pentru o zi de plajă perfectă.

Iar una dintre plajele cele mai populare din Tenerife este Plaja El Duque. Aceasta este situată în stațiunea Costa Adeje, în partea de sud-vest a insulei și este notată cu 5 stele, fiind astfel considerată o plajă premium.

Nisipul este excelent iar plaja e foarte largă, așa că reprezintă cu siguranță un loc perfect de unde îți poți începe vacanța în Tenerife. Îți va fi greu să pleci la cazare de pe această plajă, dat fiind faptul că te vei simți excelent. Este o plajă perfectă indiferent dacă mergi singur, cu prietena sau în familie.

Loro Parque

Trebuie să știi că nu trebuie să cauți cele mai bune oferte Tenerife doar pentru plajele premium pe care le găsești aici. Acestea reprezintă, într-adevăr, o atracție principală, însă nu este singura. Există și alte obiective turistice vizitate de o mulțime de turiști anual pe care nu ar trebui să le ratezi.

Loro Parque reprezintă o astfel de atracție din Tenerife. Este un parc tematic animalier imens, având o suprafață de peste 13 hectare. Este situat în apropierea orașului Puerto de la Cruz și este vizitat în fiecare an de peste 1 milion de turiști.

Aici vei putea admira numeroase animale, de la cea mai mare colecție de papagali la diferite spectacole cu delfini, și totodată există o mulțime de alte oportunități de distracție.

Siam Water Park

Un alt parc vizitat de sute de mii de turiști anual este Siam Water Park, pe care noi îl considerăm un obiectiv turistic de neratat în Tenerife.

Siam Water Park este considerat cel mai bun Water Park din lume, având o suprafață de peste 18 hectare și impresionând cu numeroasele atracții din interiorul său.

Tobogane imense, plaje și râuri, sunt doar câteva dintre atracțiile acestui parc. Te va încânta, de asemenea, și arhitectura tailandeză a clădirilor parcului Siam Water Park.

Traseele Montane ale Munților Anga

Iar dacă ești pasionat de drumeții, atunci cu siguranță trebuie să parcurgi traseele montane ale Munților Anga.

Acești munți au apărut în urma unor erupții vulcanice în urmă cu mult-mult timp și reprezintă cea mai veche regiune a acestei insule. Pe acești munți vei găsi diferite trasee montane, atât de dificultate medie cât și trasee ușoare, cu dimensiuni începând de la 1,5 km până la 10 km.

Te vei putea bucura de peisaje minunate și totodată vei face mișcare într-un cadru minunat.

Orașul Puerto De La Cruz

Iar dacă te întrebi care este cel mai frumos oraș din Tenerife, acesta este Puerto De La Cruz. Acesta se remarcă în mod special prin diversitate, aici având nu numai locuri foarte pitorești ci și foarte multe locații de lux dar și o arhitectură impresionantă. Portul Vechi, Grădina Botanică și Plaja Jardin reprezintă atracțiile principale din Puerto De La Cruz, însă cu siguranță vei găsi și alte locuri minunate în Puerto De La Cruz.

Acestea sunt, așadar, câteva dintre cele mai importante obiective turistice din Tenerife. Îți recomandăm să nu ratezi nici măcar unul din ele și cu siguranță nu vei regreta că ne-ai urmat sfaturile!

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!