(P) Știi care sunt avantajele de care te poți bucura când închei un contract de leasing? Descoperă-le acum!

De Unica.ro, pe

Autoturismul personal pe care îl deții în prezent nu mai este suficient de puternic pentru tine și ai nevoie de altul, cu ajutorul căruia  te deplasezi în orice moment? Atunci trebuie  știi  dacă nu dispui de  suficiente resurse financiare, pentru a investi într-o mașină nouă, te poți orienta către un leasing auto!

Poți folosi această variantă atât pentru a obține un autoturism nou, de calitate, cât și un model excelent la mâna a doua, și astfel te bucuri de o gamă largă de avantaje!

Printr-un leasing poți obține orice model de mașină îți dorești

De la cele mai populare modele de BMW până la Volkswagen-uri Golf sau Passat, Dacia ori Audi, toate aceste modele îți stau la dispoziție atunci când vrei înlocuiești autoturismul pe care îl deții deja. 

Este suficient te gândești la nevoile personale, la locurile în care conduci de obicei, iar astfel îți poți alege un autoturism ideal: micuț, fiabil și ușor de condus în oraș sau perfect pentru drumuri lungi. Leasing-urile auto sunt produse special concepute, astfel încât îți permită ca beneficiar alegi orice brand consideri este mai bun pentru tine!

Vrei o mașină nouă sau la mâna a doua? Ambele variante sunt posibile!

Foarte mulți oameni consideră leasing-urile pot fi folosite doar pentru autoturisme noi, recent scoase din showroom, însă acest lucru nu este adevărat. Astfel de produse nebancare pot fi utilizate inclusiv pentru bunurile second hand și sunt extrem de populare, tocmai pentru presupun costuri mult mai mici pe termen lung, decât dacă ai cumpăra o mașină printr-un credit bancar clasic.

Înainte de a lua o decizie, verifică toate condițiile contractuale aferente leasing-urilor auto, pe care trebuie să le îndeplinești și pune-le în balanță cu cele pe care ar trebui să le iei în considerare dacă ai solicita o finanțare de la bancă.

Ai libertatea de a alege leasing-ul care ți se potrivește!

Printre avantajele de care mai trebuie ții cont când vine vorba despre leasing-urile auto se află și faptul ai posibilitatea de a alege pachetul potrivit, în funcție de termenii acestuia. De exemplu, te poți orienta către:

  • leasing financiar – acest pachet seamănă foarte mult cu un contract de închiriere: practic, în timpul perioadei contractuale, vei achita treptat rate pentru autoturismul pe care îl obții de la o firmă de leasing, iar la final ai posibilitatea de a deveni proprietarul oficial al mașinii, dacă plătești valorea reziduală a acesteia; 
  • leasing operațional – mult mai strict decât leasing-ul financiar, cel operațional nu îți permite că la finalul perioadei contractuale să cumperi autoturismul, însă îți oferă șansa de a conduce o mașină excelență. Când vine vorba despre acest tip de leasing, trebuie să te gândești, însă la faptul că îți permite să te bucuri de un anumit autoturism pentru o perioadă de timp, urmând că apoi să poți încheia fără probleme un alt leasing similar, dar pentru o altă mașină, poate mai bună.

Pe lângă aceste 2 tipuri de leasing-uri, mai există și altele, însă cele anterior prezentate sunt cele mai populare și cele mai practice pentru persoanele fizice!

Poți alege singur perioada contractuală

În funcție de veniturile de care dispui și de cât de mult ai nevoie de un autoturism în viața de zi cu zi, poți alege singur perioada contractuală a unui leasing auto. 

De exemplu, trebuie să știi că perioada unui astfel de contract nu poate fi mai mică de 1 an, conform legislației în vigoare, dar și faptul că o poți prelungi până la 84 de luni, în funcție de operatorul cu care colaborezi. Auto-leasing.ro îți pune la dispoziție atât de multe tipuri de mașini second hand Germanie din care poți alege, încât trebuie să îți aloci suficient timp, pentru a fi sigur că iei cea mai potrivită decizie!