(P) Șemineu pe lemne cu design unic – conceput special după necesarul termic al casei tale. Află unde îl găsești

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 29 octombrie 2020, 21:56

Chiar dacă are un important rol decorativ, un șemineu nu este doar o operă de artă. Acest echipament pentru încălzire trebuie ales special, în funcție de caracteristicile casei tale. Acum ai posibilitatea cumperi un semineu lemne de ultimă generație, personalizat după bunul plac. O echipă de specialiști efectuează măsurători pentru a stabili necesarul termic direct la față locului și proiectează o schița 3 D, prin care ai ocazia analizezi cum se va integra șemineul în locuința ta.

În plus, poți optezi pentru serviciul de personalizare a elementelor decorative în atelierele acelorași specialiști, care folosesc materiale de înalta calitate și măiestria sculptorilor talentați din țară. Veștile bune nu se opresc aici! Ai asigurată partea de mentenanță anuală, astfel încât te asiguri te afli în deplină siguranță, în fiecare moment. Profită de prețurile speciale pe care le ai la gama de șeminee comercializată de liderul național în acest domeniu.

Un șemineu care devină punctul de atracție al locuinței tale

Nu există artificii stilistice care înlocuiască farmecul unui șemineu pe lemne. Această piesă poate deveni o operă de artă în sine, atunci când este personalizată în ton cu restul amenajării, cu măiestrie și talent. Poți îți reinventezi locuința prin amplasarea unui șemineu în camera de oaspeți, îi imprimi un aer aparte și te bucuri de socializarea cu familia într-o atmosferă feerică.

Imagineazăți cum va arăta, anul acesta, Crăciunul care te aduce împreună cu familia ta într-un decor de basm. Pentru nu este anul deplasărilor și nici al petrecerilor cu prietenii, scoate-ți casa din anonimat cu această piesă pe cât de atractivă, pe atât de utilă din punct de vedere al funcționalității. Șemineul nu va fi doar un punct forțe al locuinței, din punct de vedere decorativ, ci și o piesă indispensabilă pentru a asigura confortul termic.

O achiziție convenabilă în această perioadă

Cele mai performante șeminee pe lemne nu sunt, de regulă, deloc ieftine. Aceastăperioadă, însă, este un moment prielnic pentru a face acest tip de achiziție. Reducerile se țin lanț, chiar și în cele mai mari magazine specializate in acest domeniu, care colaborează cu parteneri de prestigiu la nivel internațional.

Vei putea încălzi camerele spațioase pe termen cât mai lung, economisind. Poți folosi un astfel de șemineu atât sursă alternativă, cât și sursă principală de căldură.

Performanța focarelor de ultimă generație te va ajuta obții confortul termic dorit și te bucuri de căldura casei tale în sezonul geros. Decât cumperi un șemineu low cost cu slabe funcționalități, e mult mai rentabil faci achiziția direct de la liderul de piață din domeniu, profitând de promoțiile și discounturile acestei perioade. Nu ratamarile reduceri!

Seminee-Expert.ro te ajută ai acel model de șemineu lemne pe care l-ai visat mereu

Nu există „nu se poate” atunci când vorbim despre Seminee-Expert.ro. Lideri naționali pe piață de seminee din România, colaborează cu prestigioși furnizori din lume, pentru a aduce în țară cele mai bune focare.

În plus, colaborează cu o echipă de meșteri talentați, care pot transforma orice șemineu lemne într-o operă de artă. În oferta este inclusă și mentenanță și curățarea anuală a șemineului, dar și măsurătorile inițiale, organizate la fața locului, direct la domiciliul clientului. Vrei un șemineu lemne? Seminee-Expert vine în ajutorul tău cu sistemul de încălzire perfect!

Date de contact:

Tel: 0721 280 587

E-mail: office@seminee-expert.ro