(P) Sejur cu all inclusive în Delta Dunării. Tarife accesibile de la 899 lei!

De Unica.ro pe
Delta Dunării, una dintre cele mai bogate regiuni ecologice din întreaga lume găzduiește peste 5000 de specii de viețuitoare, fauna și flora fiind comparate cu cele ale Insulele Galapagos. Descoperă Rezervația Biosferei într-un sejur estival la Gulliver Delta Resort 4

Murighiol, ce beneficiază acum de tarife accesibile chiar și pentru seniori!

Profită de ofertele speciale și rezervă un sejur Delta pentru Seniori sau Delta pentru Toți la tarife începând de la 899 lei/persoană, respectiv 999 lei/persoană – conform programului ales. Pachetele turistice includ 3 sau 4 nopți de cazare cu all inclusive tip bufet, două gustări între mese, transport autocar București-Murighiol-București, valabil pentru plecările din: 20.06; 27.06; 04.07; 11.07.

Vacanță în stil lipovenesc

Gulliver Delta Resort 4Murighiol are o poziție ideală pe malul lacului violet, la marginea localității Murighiol și a fost amenajat în stil tradițional, dar în același timp dispune de numeroase facilități moderne. Aceasta este locația potrivită pentru o escapadă în sânul tradițiilor lipovenești, alături de cei dragi.

Murighiol

Grădina generoasă dispune de balansoare numai bune pentru relaxat la soare, iar locul de joacă cu tobogane și trambuline este un magnet pentru copii. Dacă ești pasionat de pescuit poți practica activitatea direct de pe pontoanele hotelului sau să te răcorești, în zilele calde, la piscină.

Un paradis rămas autentic

Delta Dunării este un adevărat muzeu al biodiversității, unde întâlnești peste 300 de specii de păsări, reprezentând locul cu cea mai bogată faună ornitologică din țară. Într-o sesiune de birdwatching poți observa specii precum pelicani, egrete, stârci, lopătari, rațe pestrițe, lebede, cormorani etc. Dacă alegi plimbare cu barca la amurg, pe traseul Canal Uzlina – Lacurile Uzlina, Pojarnia și Chiril, te poți bucura de un spectacol de lumină și culoare ce îmbracă întregul ținut în nuanțe de violet și portocaliu.

Descoperă comunitatea izolată de lipoveni autentici de la Letea, cea mai nordică pădure subtropicală din Europa ce ascunde dune nisip, stejari decorați cu liane și herghelii de cai sălbatici. Sau relaxează-te pe plajele sălbatice de la Sulina, fosta capitală a piraților, și în Sfântu Gheorghe, micul sat pierdut între Dunăre și Marea Neagră.

Istorie și monumente religioase

Dacă ești pasionat de istorie poți opta pentru o excursie opțională în Dobrogea de Nord. Vizitează Martirionul de la Niculițel, singurul loc din lume unde au fost descoperite moaștele a șase martiri creștini și cele trei Mănăstiri Celic Dere (cu Icoana care se curăță singură), Cocoș (ce găzduiește unele dintre cele mai frumoase mozaicuri) și Saon (cu moaștele Sfinților Vichente și Maxim).

Sursa foto: flickr.com/gulliverresort.ro

Oferta Speciala Gulliver Delta Resort 4 – Murighiol

*Delta pentru Seniori  – 4 zile: tarife de la 899 lei/persoanaplecarile din 20.06; 27.06; 04.07; 11.07.

*Delta pentru Seniori – 5 zile: tarife de la 1196 lei/persoana.

*Delta pentru Toti4 zile: tarife de la 999 lei/persoana, plecarile din 20.06; 27.06; 04.07; 11.07.

*Delta pentru Toti5 zile: tarife de la 1274 lei/persoana.

Servicii incluse: 3 sau 4 nopți de cazare cu all inclusive tip bufet, transport autocar București-Murighiol-Bucuresti.*Oferta Speciala este valabila pentru plecarile mentionate, in limita locurilor disponibile. Posibilitatea de a achita cu tichete de vacanta! Detalii pe www.besttourism.ro, cerere oferta hypermarket@besttourism.ro, telefon: 021 794 75 07; 0735.314.742 sau 0784.215.623.