(P) Redescoperă-ți frumusețea la o clinică estetică de top!

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 14 octombrie 2020, 01:30

Medicina a evoluat enorm în ultimii ani și continuă să ne surprindă cu fiecare zi ce trece. Acum se pot face intervenții chirurgicale cu un minim de efort și de durere, astfel încât pacienții să se recupereze mult mai repede și să nu mai aibă teamă nejustificată. 

Dintre toate ramurile medicinei, cea estetică este poate cea mai ,,provocatoare” pentru ca un procent mare din intervențiile chirurgicale se efectuează din dorința pacienților (intervenții elective) fără a avea o indicație medicală. De aceea, medicii esteticieni au o misiune destul de grea: să opereze pacienți sănătoși pentru a le îmbunătăți atât imaginea, dar și stima de sine. 

Cu toate că procedurile estetice de astăzi, atât chirurgicale, dar și non-chirurgicale au evoluat foarte mult din punct de vedere al rezultatelor, foarte multe persoane încă sunt sceptice. Nu este greu de înțeles, având în vedere faptul că unele vedete atât din țară, dar și din străinătate arată total diferit în urma intervențiilor nereușite. 

Din fericire, oricât de greu ar fi de crezut, acelea sunt excepții: un medic bun știe când ce să îi recomande unui pacient, care este cea mai bună metodă de lucru și de asemenea știe și cum să îi spună unei persoane că nu este cazul de exagerare. Doar în felul acesta se pot obține rezultate naturale pe care nimeni nu le va observa. 

Cel mai bun exemplu în acest caz este augmentarea buzelor. Probabil îți dorești și tu buze mai pline sau un contur mai definit, însă ți-a fost teamă de rezultat. Știm cu toții exemple de așa nu: buze mult prea mari, acid hialuronic migrat și aspect neplăcut. Însă, o mărire de buze realizată corect nu va putea fi observată nici măcar de aproape. Persoanele dragi ție probabil vor observa schimbarea, pentru că te cunosc, însă cineva necunoscut va crede că acelea sunt buzele tale. 

Un rezultat natural depinde de foarte mulți factori. În primul rând, contează cantitatea de acid hialuronic folosit: știm că vrei rezultate imediate, însă dacă vrei un rezultat natural, care să dureze, este indicat să accepți injectarea unei cantități mici de acid în mai multe etape (de regulă la câteva săptămâni). Astfel, acidul ,,se va așeza” și buzele nu vor căpăta aspectul neplăcut și umflat de care sigur te temi. Apoi, o mare importanță o are și tipul de acid folosit. Dacă nu știai, injectările cu acid hialuronic sunt diferite: se folosește un anumit tip de acid pentru cearcăne, unul pentru buze, altul pentru pomeți și așa mai departe. Spre exemplu, acidul hialuronic pentru pomeți este mai ,,dens” pentru a susține mușchii și a modela frumos pomeții, pe când acidul hialuronic pentru buze trebuie să permită acestora să își păstreze aspectul natural, de buze voluminoase, dar nu tari. Acesta a fost doar un exemplu ca să înțelegi că rezultate procedurilor estetice pot fi naturale dacă medicul folosește atât tehnica, dar și materialele corespunzătoare. 

(P) Redescoperă-ți frumusețea la o clinică estetică de top!

Dacă ți-am stârnit curiozitatea și vrei să afli mai multe despre intervențiile estetice, sau dacă îți dorești o recomandare de clinica estetica Bucuresti, iti sugeram sa intri pe site-ul Swiss Estetix. Acolo vei gasi detalii despre proceduri si imagini cu rezultate spectaculoase. 

In incheiere, am vrea sa stim daca ai apelat vreodata la o interventie estetica sau daca ai dori una.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!