(P) Pungi biodegradabile pentru cățeii cu stăpâni responsabili

De Unica.ro, pe

Cât de important este să strângi după cățelul tău?

                Orice animal ai avea, trebuie să știi deja câtă responsabilitate implică. Dacă îți dorești un animal, cu siguranță cei din jurul tău te „avertizează” în această privință. Nu numai că este necesar să ai grijă de ei. Uneori trebuie chiar să faci câteva schimbări în casă sau în apartamentul în care locuiești. Chiar schimbări în rutina ta zilnică. Noi vrem să îți povestim mai multe despre căței.

Aceștia sunt cunoscuți ca „cei mai buni prieteni ai omului” datorită loialității pe care o au față de stăpânii lor. Indiferent de talie, cățeii sunt jucăuși, plini de entuziasm și gata să meargă cu tine în orice aventură. Dar, în timp ce oamenii au locuri special amenajate pentru nevoile lor de bază, cățeii nu. Cel puțin deocamdată! Așadar, oriunde ai ieși cu patrupedul tău tu ești responsabil de ce lasă acesta în urmă. Fie că te plimbi cu el doar prin cartier sau mergeți împreună într-o drumeție, cel mai sigur vă veți întâlni și cu alți oameni. Sau dacă nu, cu siguranță alți oameni vor mai trece pe unde ați trecut și voi. De aceea, este responsabilitatea ta să te asiguri că lași locul la fel de curat.

În acest sens, s-au inventat pungile pentru căței. Acestea vin sub forma unei role de pungi. De cele mai multe ori acest sistem poate fi agățat chiar de lesă sau hamul cățelului. Dacă acesta este de talie mai mică, le poți purta agățate poate de lesă. Astfel ai mâinile libere, pentru a te putea juca cu prietenul tău pufos. În același timp ai și pungile atât de necesare la îndemână. Ori de cate ori cățelul își face nevoile e foarte ușor să scoți o pungă și să strângi în urma sa. Depui minimul de efort pentru a te bucura de un mediu curat!

Și pentru a proteja și mai mult mediul înconjurător, îți propunem să duci ieșirile cu cățelul tău la un nou nivel. Ce spui de pungi biodegradabile pentru catei?

Ce avantaje ai atunci când folosești pungi biodegradabile pentru căței?

                În primul rând, vrem să îți prezentăm câteva aspecte legate de termenul „biodegradabil”. Dar și despre cine suntem noi.

                Noi suntem primii producători de pungi biodegradabile din țară. La începutul anului 2019 s-a interzis comercializarea pungilor din plastic mai mari de 50 de microni. Din păcate, nu s-a interzis și producerea acestora. De aceea există o mulțime de comercianți care promovează greșit pungile lor. Pungile noastre au certificare TUV și respectă standardele impuse de tipul EU 13432. Acest lucru înseamnă că pungile noastre sunt 100% biodegradabile! Cu o experiență de peste 10 ani în acest domeniu, îți garantăm calitate fără doar și poate.

                Pungile biodegradabile sunt foarte prietenoase cu mediul. Acestea sunt produse din substanțe naturale. În cazul nostru, din amidon de porumb. Cu toții știm că după un anumit timp pungile încep să se descompună. Nu numai că pungile biodegradabile au un proces de descompunere mult mai scurt. Acestea nici nu afectează solul sau vietățile din jur. Substanțele din care sunt făcute chiar sunt benefice, deoarece pungile noastre sunt și compostabile!

                Revenind la responsabilitățile de care îți spuneam, cățeii vin cu o principală sarcină. Atunci când ieși cu aceștia la plimbare, inevitabil își vor face nevoile. De altfel, pe lângă exercițiu fizic, acesta este scopul plimbărilor. Iar cum ție nu ți-ar plăcea să te lovești de „accidente” prin casă, așa nici oamenilor de pe stradă nu le place să se întâlnească cu ceva ce a lăsat cățelul tău în urmă. De aceea, este foarte important să strângi în urma lui. De când s-au inventat pungile pentru căței totul e și mai ușor! Folosind pungi biodegradabile pentru căței totul va deveni mai simplu! Nu vei polua mediul atunci când ieși cu cățelul tău la plimbare. În plus, aceste pungi biodegradabile îți oferă toate condițiile pentru a strânge după acesta în siguranță. Pungile biodegradabile pentru căței sunt foarte rezistente. Nu va mai trebui să îți bați capul cu ce tip de pungi să alegi. Să nu mai spunem cât de bine te vei simți atunci când știi că faci un bine planetei!

                Poți să fii responsabil chiar și atunci când te distrezi. Alege să folosești pungi biodegradabile pentru căței!