(P) Proceduri și aparate cosmetice la care apelează femeile pentru a arăta exact așa cum își doresc

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 21 februarie 2020, 16:29

Imaginea personală este foarte importantă în societatea modernă, iar femeile sunt cele mai preocupate de acest aspect, motiv pentru care, regulat se supun unor proceduri de natură cosmetică și nu numai prin care pot avea corpul și înfățișarea dorită. În prezent, opțiunile de înfrumusețare la care putem apela sunt foarte multe și de cele mai multe ori ne place să experimentăm și să vedem exact ce este potrivit și ce are efect asupra corpului nostru. Chiar dacă facem unele proceduri pentru prima dată, sau dacă este ceva obișnuit și ne ajută să ne întreținem frumusețea și tinerețea, este cert faptul că tot mai multe femei apelează la astfel de metode de înfrumusețare și își doresc rezultate vizibile chiar dacă poate costă puțin mai mult.

Saloanele specializate în proceduri de înfrumusețare și menținere sunt astăzi foarte diversificate în servicii și ne oferă foarte multe soluții care să ne încânte și să ne ofere rezultatele mult dorite, însă cel mai bine este să ne interesăm în detaliu, să cerem informații de la specialiștii în domeniu și evident, să încercăm mai multe metode până le găsim pe cele care ne satisfac nevoile și preferințele. Printre cele mai comune proceduri cosmetice la care apelează femeile în prezent sunt următoarele:

Epilarea definitivă

O piele mereu fină  își doresc toate femeile și dacă în trecut nu exista o soluție definită în privința epilării și la câteva zile trebuie să reluăm de la capăt procesul de îndepărtare a părului de pe corp, astăzi putem apela cu încrederea la epilarea definitivă care se realizează cu ajutorul unui aparat de epilare în saloane specializate. Epilarea definitivă se poate realiza pe mai multe zone ale corpului și în funcție de firul părului, specialistul îți recomandă de câte ședințe este nevoie pentru a avea rezultatele mult dorite și o piele fină.

Procedee pentru ten

Odată cu trecerea anilor tenul nostru prezintă anumite schimbări și nu mai este ca și în tinerețe, însă acest lucru nu ne încântă deloc și pentru că ne dorim să arătăm impecabil chiar dacă înaintăm în vârstă, înainte să apelăm la procedurile de natură chirurgical-estetică, cele de natură cosmetică ne pot oferi rezultate foarte satisfăcătoare. Una dintre cele mai bune procedee în acest sens este realizat cu un aparat hidrafacial care presupune: curățarea profundă a porilor și reducerea dimensiunilor acestora, îndepărtarea comedoanelor, îmbunătățirea texturii pielii, tonifierea și hidratatrea tenului, etc.

Procedee pentru remodelarea corporală

Corpul nostru, la fel că și tenul are de suferit de-a lungul anilor și datorită unor aspecte precum schimbarea metabolismului, sarcina, lipsa de timp pentru activități sportive, stil alimentar inadecvat etc., acesta nu mai are forma pe care ne-o dorim sau pe care am avut-o în tinerețe. În acest sens,   tunelul cu infraroșu este alegerea cea mai comună în rândul femeilor care își doresc o remodelare corporală, iar printre cele mai importate rezultate și beneficii ale acestui procedeu se numără: scăderea în greutate și eliminarea celulitei, slăbirea în kg și în cm, îmbunătățirea circulației limfo-venoase, eliminarea substanțelor nocive, purificarea și oxigenarea sângelui.

Estetică dentară

Se spune că zâmbetul este cel mai frumos „accesoriu” al nostru, fapt pentru care, în prezent,  serviciile de estetică dentară au devenit niște proceduri foarte comune, la care apelăm cu încredere atunci când ne dorim o schimbare în ceea ce privește estetica danturii. Astfel de servicii sunt foarte ușor de regăsit în prezent și am putea spune că ele sunt cele care nu doar că ne îmbunătățesc semnificativ aspectul danturii, însă ne ajută să căpătăm și un plus de încredere în noi, încurajându-ne să zambim cât mai des.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!