(P) Plătești o zi și stai tot sejurul! Delta Dunării, tărâmul cu iz exotic de văzut în 2020!

De Unica.ro pe
Delta Dunării este un loc de o reală frumusețe, cu o faună și o floră impresionante, din care fac parte peste 5000 de specii de viețuitoare. Cea mai mare rezervație de ținuturi umede din Europa și locul unde se plămădește un nou uscat te așteaptă să-i descoperi bogățiile într-un sejur memorabil în 2020!

Vacanță cu all inclusive în Delta Dunării

Gulliver Delta Resort 4 Murighiol a pregătit reduceri Early Booking de până la 65% la vacanțele Delta pentru Seniori și Delta pentru Toți, dar vine și cu o noutate turistică pentru 2020: cazare în bungalowri de lux! Pachetele includ 3 sau 4 nopți de cazare în bungalow 3* sau în corpul central 4✿, la tarife începând de la 399 lei/persoană – valabil prin programul „Plătești o zi și stai tot sejurul”.

Inspirat din vechile conace lipovenești, Gulliver Delta Resort 4✿ este locul ideal unde să pătrunzi în atmosfera tipic lipovenească, dar în același timp să te bucuri de facilități moderne. Amplasat idilic pe malul lacului violet la marginea localității Murighiol, complexul dispune de o piscină înconjurată de bungalowri noi (dotate cu baie proprie și amenajate în stil tradițional), ponton de pescuit și loc de joacă pentru copii.

Delta Dunarii

Plimbări cu barca și sesiuni de birdwatching

Prima impresie pe care ți-o oferă delta, imediat de cum ai ajuns aici, este că te-ai afla cumva într-o veritabilă junglă: păduri de stejar și plopi tremurători, dominate de dune uriașe de nisip, liane lungi de peste 25 metri, lacuri acoperite de lotuși uriași și plante carnivore, canale mozaicate cu papură și stuf … sunt doar o parte dintre comorile ce compun acest tablou exotic.

Să te plimbi cu barca prin labirintul de canale și lacuri, în freamătul stufului și pe fundalul trilurilor de păsări, este o experiență mai mult decât relaxantă. Străbate lacuri precum Uzlina, Isac sau Pojarnia pentru a surprinde coloniile de pelicani, egrete, lișițe, lebede sau cormorani, dar și alte specii de păsări ce transformă delta în locul cu cea mai bogată faună ornitologică din Europa.

Bancă de gene și muzeu al biodiversității cu o valoare ecologică incomensurabilă pentru patrimoniul mondial, Delta Dunării adăpostește specii rare de mamifere precum câinele enot, pisica sălbatică, nurca sau vidra, fiind totodată și casă pentru cea mai mare herghelie de cai sălbatici din Europa.

O drumeție în Pădurea Letea îți descoperă caii ce zburdă liberi în zona dunelor de nisip, stejari seculari de care se încolăcește liana grecească, vulturul codalb sau specii rare de orhidee sălbatice. În plus, dacă ești dornic de relaxare, Rezervația Biosferei te așteaptă cu cele mai frumoase și late plaje sălbatice de la Marea Neagră, aflate în Sulina, fostul oraș al piraților și în mica localitate lipovenească, Sfântu Gheorghe.

de Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com/gulliverresort.ro

Early Booking Delta 2020 – Gulliver Delta Resort 4 Murighiol

  • Delta Seniori 3 noptitarife de la 399 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 499 lei/persoana (corp central 4✿).
  • Delta Seniori 4 nopti – tarife de la 499 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 599 lei/persoana (corp central 4✿).
  • Delta pentru Toti 3 nopti – tarife de la 449 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 549 lei/persoana (corp central 4✿).
  • Delta pentru Toti 4 noptitarife de la 549 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 649 lei/persoana (corp central 4✿).

Servicii incluse: 3 sau 4 nopti de cazare cu all inclusive tip bufet, doua gustari intre mese, transport autocar Bucuresti-Murighiol-Bucuresti. Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere ofertă: office@gullivertours.ro, call center 021.794.75.07; 0784.215.624.