(P) Plătește 1 și Merg 2 în Delta Dunării, cu numai 1398 lei!

De Unica.ro, pe
În inima Deltei Dunării, se află complexul Gulliver Delta Resort 3* Uzlina. Un loc ideal pentru o vacanţă de vară perfectă, în care toţi oaspeţii au parte de cele mai interesante experienţe estivale.

Bucătarii împărtăşesc din secretele lor musafirilor, piscina îi răcoreşte pe turişti după plimbările pe aleile de sub sălcii, iar bărcile îi poartă pe mirificele canale şi lacuri ale Deltei ce face parte din UNESCO. În plus, ofertele de vacanță de la Gulliver Delta Resort 3* Uzlina sunt mai tentante ca oricând!

Profită de Oferta Plătește 1 și Merg 2 și descoperă Delta Dunării la tarife imbatabile de la 1398 lei/pentru două persoane – valabil pentru plecările din 28.07 și 04.08, în limita locurilor disponibile! Pachetul include: 4 nopți de cazare cu pensiune completă tip bufet, transport autocar București, transfer barcă Murighiol-Uzlina-Murighiol, acces gratuit la piscină, loc de joacă pentru copii și pescuit de pe pontoane.

Gulliver Delta Resort 3* – armonie perfectă cu natura

Gulliver Delta Resort 3*, amplasat într-un cadru natural cu vegetaţie luxuriantă, este un colţ de rai mai puţin cunoscut, ascuns printre locurile unice ale Deltei. Înconjurată de ape, această insulă turistică îmbină romantismul cu relaxarea şi cu divertismentul de vacanţă. Întins pe o suprafaţă 10.000 mp, Gulliver Delta Resort 3* reprezintă acel tărâm idilic unde se simt bine atât seniorii, cât şi familiile cu copiii ori cuplurile romantice. De pe pontoanele sale se poate pescui, se poate merge în excursii de neuitat către lacurile din jur, către Sulina, Sfântu Gheorghe sau Letea, ori pot fi admirate cele mai frumoase apusuri de soare.

Delta Dunarii

Unica Deltă declarată Rezervație a Biosferei UNESCO

Pasiunea pentru pescuit este încurajată indiferent de vârsta pescarilor şi se poate pune în practică în spaţiile special amenajate ale unității de cazare. Cei ce doresc pur şi simplu să stea şi să se bucure de cadrul natural splendid al zonei sunt invitaţi la piscina generoasă din mijlocul grădinii de sălcii plângătoare, unde fiecare turist îşi găseşte locul preferat: în apa cristalină, pe şezlonguri, în hamac, balansoar sau la terasă.

Singura deltă din lume declarată Rezervaţie naturală a Biosferei, Delta Dunării este un ţinut unic în Europa şi una dintre cele mai importante atracţii turistice ale ţării, care aşteaptă să-i fie descoperite minunatele exemplare de floră şi faună. Dintre principalele atracţii nu trebuie ratate: pădurile „exotice” Letea și Caraorman, unde vei surprinde ultimii cai sălbatici ai Europei, lacuri precum Uzlina, Pojarnia, Chiril, Isaccel sau Durnoliapca, sute de specii de păsări precum cormorani, egrete, pelicani sau stârci, fiind un adevărat paradis pentru iubitorii de natură.

Sursa foto: flickr.com/gulliverresort.ro

Ofertă Specială Plăteste 1, Merg 2 – Gulliver Delta Resort 3* Uzlina

Sejur Delta pentru Seniori si Delta pentru Totitarif special: 1398 lei/pentru doua persoane – valabil pentru plecarile din 28.07 si 04.08, in limita locurilor disponibile! Servicii incluse: 4 nopti de cazare cu pensiune completa tip bufet, transport autocar Bucuresti, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol. *Posibilitatea de a achita si cu TICHETE DE VACANTA! Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere ofertă: office@gullivertours.ro, call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!