(P) Pictorul Fericit are în ofertă picturi pe numere cu șasiu inclus!

De Unica.ro, pe

Pictorul Fericit este un nume proaspăt pe piața de profil din România, iar pentru că oferă experiențe inedite pentru public, se bucură de o mare popularitate! Comunitatea Pictorul Fericit este atât de numeroasă, iar pentru a-i mulțumi, acest brand a adus acum în fața lor o nouă modalitate de a picta cu ușurință: pictura pe numere direct pe șasiu.

Așadar, cei interesați pot beneficia de picturi pe numere pe sasiu din același magazin online încărcat de experiențe. De ce experiențe? Pentru că însuși Pictorul Fericit afirmă că furnizează experiențe, înainte de a fi vorba de produse. Până la urmă, pictatul pe numere este o experiență pentru oricine, indiferent de vârstă, o experiență ce trebuie trăită cel puțin o dată în viață.

Produse excelente și diversitate fără margini, doar la Pictorul Fericit!

Ce poate fi mai încântător ca un magazin online în care diversitatea se află la ea acasă? Vorbim de Pictorul Fericit, brand ce oferă constant surprize interesante pentru al său public. Iată că de curând a introdus în noul său stoc picturi pe numere direct pe șasiu. În acest fel, experiența în sine, pictatul, este cu atât mai simplă. Să nu mai vorbim că pictura în cauză, odată finalizată, nu mai are trebuie înrămată pentru a putea fi expusă.

Lista surprizelor nu se oprește aici: acum comunitatea Pictorului Fericit poate eficientiza complet sesiunile de pictură. Cum e posibil? Un sevalet aluminiu poate fi de mare ajutor în acest sens. Modelul disponibil pe pictorulfericit.ro, având în vedere materialul din care este confecționat, este extrem de simplu și ușor de transportat.

Șevaletul din aluminiu poate fi folosit atât în interior, cât și în exterior. Totodată, dispune și de o husă practică pentru transport – doar avantaje în acest sens.

Cuțite pentru pictură de la Pictorul Fericit – un beneficiu suprem pentru pictorii profesioniști!

De la mic la mare, cu toții au puse la dispoziție avantaje în partea Pictorului Fericit. Pentru cei profesioniști în ale picturii, același brand devotat a pregătit și o serie de cutite pentru pictura. În cadrul magazinului online regăsesc cei interesați un model de kit de cuțite pentru pictură. Acesta conține 5 cuțite de dimensiuni diferite, ideale spre a fi utilizate în crearea unor picturi cu aer unic de tipul celor în relief sau cu umbre. Mai multe detalii cu privire la acest produs regăsesc pictorii profesioniști pe pictorulfericit.ro.

Pictorul Fericit oferă kit-uri complete de picturi pe numere!

Picturile pe numere de la Pictorul Fericit vin doar în kit complet. Mai exact, pachetul expediat către client conține pânză de canvas, 3 pensoane de dimensiuni diferite, dar și toate culorile pe bază de apă și acril necesare pentru a realiza pictura în cauză.  Șasiul este opțional, în sensul că va fi din start specificat pe site dacă pictura dorită poate fi achiziționată fără șasiu sau cu șasiu.

Pictorul Fericit își are sediul în Suceava, mai exact pe strada Marasesti, numarul 18, etaj 1, apartament 2. Pentru mai multe detalii cu privire la stocul de produse și nu numai, cei interesați pot lua legătura cu personalul la numărul de telefon 0754 459 540 sau prin e-mail contact@pictorulfericit.ro.