(P) Pandantivul medalion pentru poze – un cadou cu adevărat rafinat

De Unica.ro, pe

Știm cu toții cât de greu este să surprinzi o femeie atunci când îi oferi un cadou. Parfum, poșetă, curea – nu doar că are de toate, dar e și foarte pretențioasă. Cum ai putea să o suprinzi cu adevărat? Îti spunem noi: oferindu-i un pandantiv medalion pentru poze!

Cât rafinament într-un astfel de cadou! Vei da dovadă de bun-gust, educație și bună creștere dacă îi vei aprecia amintirile în acest mod! Indiferent că va păstra în interiorul medalionului fotografia unui părinte drag sau chiar a ta, faptul că ai dat dovadă de sensibilitate și originalitate va conta foarte mult pentru ea. 

Lănțișorul cu pandantiv cu poză – un cadou sensibil și original

Acest tip de cadou pentru femei se poartă ca un colier obisnuit, pe sub bluză sau deasupra ei, în funcție de preferințe și de stilul vestimentar. De asemenea, aceste tipuri de medalioane foto sunt realizate într-o manieră foarte fină, de cele mai multe ori sunt gravate cu flori sau diverse simboluri și constituie o bijuterie elegantă și rafinată. 

Femeia care poartă acest tip de bijuterii cu siguranță este deosebită, sensibilă și iubitoare, iar bărbatul care îi va oferi acest minunat cadou îi va cuceri inima pe vecie! Așa demonstrezi iubitei tale că ai un suflet sensibil și gusturi rafinate!

(P) Pandantivul medalion pentru poze – un cadou cu adevărat rafinat

Medalionul cu poză – o bijuterie de colecție

Așadar, modelele de medalioane pentru poze nu sunt doar simple bijuterii care arată bine, ci sunt bijuterii de familie, de colecție, care amintesc de cei dragi. Acest tip de bijuterii sunt cele care se lasă moștenire din generație în generație.

Poate îți amintești că bunicii tăi aveau și ei asemenea poze mici ținute într-un medalion foto. Ei bine, acum ai șansa să începi să creezi propria moștenire de familie, cu propriile poze care sunt semnificative pentru tine! Le poți oferi celor dragi sau le poți chiar lăsa moștenire copiilor tăi!

Lumea evoluează rapid și totul este digitalizat, însă o poză clasică păstrată într-un pandantiv foto va fi întotdeauna mult-mult mai valoroasă decât orice fotografie digitală uitată pe un stick sau pe un CD! Îți garantăm asta!

Medalion-inimă care se deschide cu poză

O declarație aprinsă de iubire se poate face oferind acest model de medalion-inimă care se deschide cu poza preferată. Poate fi o amintire dintr-o vacanță petrecută împreună, prima voastră poză împreună, poza copilului vostru sau o poză cu întreaga familie! Indiferent ce idee îți vine, medalionul-inimă care se deschide este alegerea perfectă pentru un cadou rafinat și de bun-gust!

Pandantivul cu poză înăuntru – trend în creștere într-o lume digitalizată

Poți păstra multe fotografii în format digital, însă acea fotografie de suflet are nevoie de un pandantiv pentru poză. Acest tip de bijuterie este elegant, rafinat, dar și în trend ascendent anul acesta!

Specialiștii noștri în vestimentație recomandă medalioanele pentru poze placate cu aur marca SaraTremo, care sunt nu doar extrem de elegant gravate, ci și foarte calitative și cu un preț de excepție. Modelele de medalioane pentru fotografie SaraTremo sunt unicate în România și sunt livrate cu certificat de calitate și conformitate pentru placarea cu aur.

Spor la cumpărături!