(P) Marele Tur al Chinei cu 32% reducere!

De Unica.ro, pe
Una dintre cele mai vechi civilizații din lume cu o diversitate impresionantă a peisajelor, China adună peste 55 de milioane de turiști pe an, cei mai mulți dintre ei fiind atrași de monumente ca Marele Zid Chinezesc, Orașul Interzis sau Soldații de Teracotă, dar și de atmosfera orientală, unică în lume.

Devenită cea mai mare putere economică a lumii, China este un tărâm aparte unde istoria și tradiția se îmbină armonios cu modernitatea și tehnologia, iar contrastele peisagistice se simt tot mai mult cu cât te îndrepți spre marile sale metropole.

Ți-ar trebui o viață întreaga pentru a descoperi toate minunile Regatului Înfloritor, însă circuitul Marele Tur al Chinei, de la Europa Travel, îți dezvăluie în mare cele mai de seamă obiective și orașe ale țării. Circuitul de 9 zile în China beneficiază de o reducere de 32% din tariful standard de 1299 euro/persoană și este valabil până la 26 iulie, în limita locurilor disponibile.

Explorează cele trei mari metropole ale Chinei: Beijing, Xian și Shanghai, cu ale lor construcții de patrimoniu mondial și pătrunde în atmosfera imperială vizitând palatele și templele grandioase ridicate în timpul Dinastiilor Ming și Qing.

Explorează aglomeratul Beijing!

Cu un număr impresionant de vestigii istorice, Peking este „motorul Chinei”, un loc aglomerat, poluat și efervescent, unde vei găsi un amestec arhitectural halucinant și o forfotă hipnotizantă iscată pe vechile hutong-uri strâmte, pline de tarabe cu mâncare. Beijing este orașul căruia nu-i poți rămâne indiferent, mai ales că aici vei găsi și cele mai cunoscute construcții imperiale, poate chiar din toată lumea.

Turul de la Europa Travel începe din Piata Tian’anmen, cea mai mare din lume, și locul unde au loc ceremoniile naționale. De aici nu te mai despart decât câțiva pași de ceea ce a fost Centrul Puterii Imperiilor Ming și Qing, locul unde muritorilor de rând nu le-a fost permis accesul pentru mai bine de 600 de ani: Orașul Interzis. Complexul imperial este fabulos compus din aproape 1000 de saloane, temple și altare de rugăciune, toate decorate în stil tipic chinezesc, cu pereți roșii și acoperișuri aurite ce sclipesc în soare.

Considerat a fi sacru de către chinezi, Templul Cerului a fost cel mai de seamă lăcaș de rugăciune al Împăraților Dinastiilor Ming și Qing care aduceau omagiu Cerului pentru recolte bune. Templul taoist este înconjurat de fabuloase grădini ce ocupă 273 de ha – acestea fiind preferate de către practicanții de T’ai Chi, o mare de oameni venind aici în fiecare dimineață pentru „dansul longevității”.

La 12 km de capitala Beijing, fix pe malul lacului Kunming, vei găsi Palatul de Vară înconjurat de cele mai mari grădini imperiale din lume. Monumentul din patrimoniul UNESCO este străjuit de Dealul Longevității în vârful căruia vei găsi și Templul Virtuții Budiste. Opțional, poți face o plimbare cu barca pe lac sau să te relaxezi în Grădina Armoniei.

Circuit China

Soldații de Teracotă

Simbolul puterii: Marele Zid Chinezesc

Cea mai mare structură de apărare realizată de mâna omului, Marele Zid Chinezesc este următorul loc pe care-l vei descoperi în circuitul de la Europa Travel. Întins pe exact 21.196,18 km, Marele Zid pornește din Pasul Jiayuguan și se încheie aproape de portul Quinhuangdao, fiind asemeni unui dragon uriaș.

Fosta capitală a 13 dinastii și locul de unde China a fost condusă de circa 70 de împărați, Xian este orașul cu o istorie de peste 3000 de ani, locul unde poți descoperi ce înseamnă cu adevărat tradiția chineză.

Între tradiție și modernitate

Se spune că dacă nu ai mers în  Xian este ca și când nu ai fi văzut China deloc, așa că turul de la Europa Travel îți descoperă cele mai de seamă obiective ale metropolei. Poți începe cu vizitarea Mausoleul Qin Shihuangdis, unde se află Armata de Teracotă a Împăratului Qin, ce cuprinde peste 8000 de războinici în mărime naturală, care de luptă, păsări și cai, ce au fost realizate cu scopul de a-l păzi pe împărat chiar și în viața de apoi. Alte clădiri remarcabile din Xian sunt Turnul Bell și Pagoda Gâștii Sălbatice, pe care nu le vei rata din turul tău.

Cel mai mare oraș al Chinei, Shanghai este futurist și locuit de nu mai puțin de 24 milioane de oameni ce acaparează bulevardele largi și piețele de noapte, unde trebuie să mergi și tu mai ales dacă vrei să mănânci ca un localnic. După ce admiri zgârie-norii din The Bund și urci în Turnul Perlei, poți face o pauză de relaxare în luxuriantele Grădini Yuyuan, decorate cu peste 30 de pavilioane și iazuri cu poduri orientale.

de Mădălina Isar

Sursa foto: pixabay.com

Oferta Circuit Marele Tur al Chinei – tarife de la 889 euro/persoana, 9 zile (3 nopti in Beijing, 1 noapte tren pe ruta Beijing-X’Ian, 1 noapte in X’Ian, 2 nopti in Shanghai) cazare la hoteluri de 3*, transport avion, ghid local, asistenta turistica. *Reducere 32% din tariful standard de 1299 euro, valabila pana la 26 iulie, in limita locurilor disponibile.  Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!