(P) Last Minute Delta pentru Toți – tarife de la 609 lei/persoană!

De Unica.ro pe
Luna iunie este perfectă pentru escapade în Delta Dunării, când vremea este plăcută pentru plimbări în natură sau cu barca, dar și pentru plajă. În plus, vacanțele Delta pentru Toți sunt tot mai accesibile turiștilor, grație ofertei Plătește 1, Merg 2 de la Gulliver Delta Resort 3* Uzlina.

Pachetele turistice de la Gulliver Delta Resort 3* includ: 3 nopți de cazare cu pensiune completă tip bufet, transport autocar București și transferuri barcă Murighiol-Uzlina-Murighiol – la tarife imbatabile de la 609  lei/persoană (plecarea Last Minute din 06.06) și de la 669 lei/persoană (valabil pentru plecările din 13.06 și 20.06).

Locația din inima naturii

Gulliver Delta Resort 3* Uzlina este o unitate de cazare amenajată în stil tradițional și în comuniune cu natura. Poziționat ideal pe o limbă de pământ la intersecția dintre brațul Sf. Gheorghe și canalul Uzlina, complexul ocupă 10.000 mp și cuprinde o grădină luxuriantă cu sălcii pletoase, hamace și balansoare. Pontonul și foișorul sunt perfecte pentru pescuit și privit apusul, piscina generoasă asigură răcoarea în zilele calde de vară, iar locul de joacă îi ademenește pe cei mici.

Dacă vrei să deslușești tainele Deltei Dunării poți merge în excursii opționale cu barca în descoperirea monumentelor naturale. Nuferi, lotuși, iriși de baltă, izmă de baltă, măcriș de apă, papură sau rogoz – sunt doar câteva dintre tipurile de plante ce îmbogățesc malurile lacurilor, în stufărișul lor ascunzându-se numeroase specii de păsări. Astfel că, vei putea observa acum pelicani, egrete, cormorani, lebede, stârci sau lopătari cum se dau în spectacol pe cerul senin.

Uzlina in Delta Dunarii

Cel mai mare muzeu al naturii

Unul dintre locurile pe care merită să le descoperi în Delta Dunării este Sulina, localitatea aflată la cea mai joasă altitudine din România, unde poți să te relaxezi pe cea mai lată plaja sălbatică de la Marea Neagră. La fel de interesantă și relaxantă poate fi și excursia la Sfântu Gheorghe, un mic sat așezat între Dunăre și mare, unde te așteaptă o altă plajă virgină, extrem de încântătoare.

Pentru aventuri în natură poți descoperi Letea, care alături de Caraorman formează singurele păduri de nisip din țară. Pădurea Letea ascunde dune de nisip asemănătoare locurilor deșertice, stejari seculari, liane grecești și sute de cai sălbatici.

Delta Dunării este cel mai tânăr pământ european ce crește în medie, în fiecare an, cu aproape 40 de metri pătrați, și tot aici se întinde cea mai mare suprafață compactă de stufăriș de pe glob – fiind singura deltă din lume declarată Rezervație a Biosferei UNESCO.

De Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com/ gulliverresort.ro

Sejur Gulliver Delta Resort 3* Uzlina – Plateste 1, Merg 2!

*Delta pentru Toti – tarife de la 609 lei/persoana (redus de la 1218 lei/persoana) – valabil pentru plecarea Last Minute din 06.06!

*Delta pentru Toti – tarife de la 669 lei/persoana (redus de la 1338 lei/persoana) – valabil pentru plecarile din 13.06 si 20.06!

Servicii incluse: 3 nopti de cazare cu pensiune completa tip bufet, transport autocar Bucuresti, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol. *Oferta Plateste 1, Merg 2 este valabila si pentru pachetul Delta pentru Seniori – la tarife incepand cu 599 lei/persoana! Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere oferta: office@gullivertours.ro, call center 021.794.75.07; 0784.215.624.