(P) În luna iunie, plătește 1, merg 2 la Gulliver Delta Resort 3*!

De Unica.ro pe
Seniori în căutare de relaxare, familii cu copii sau tineri dornici de aventuri în natură, Delta Dunării este ofertantă pentru toate categoriile de turiști. Gulliver Delta Resort 3* a dat startul sezonului estival cu oferta Plătește 1, Merg 2, la sejururile de 4 zile, cu plecări din 06.06; 13.06 și 20.06!

Dacă nu ți-ai făcut planuri de vacanță pentru luna iunie poți rezerva acum un sejur la Gulliver Delta Resort 3* la tarife reduse cu 50%! Pachetele Delta pentru Seniori și Delta pentru toți includ 3 nopți de cazare cu pensiune completă, transport autocar, transferuri barcă Murighiol-Uzlina-Murighiol, la prețuri începând de la 599 lei/persoană/seniori (redus de la 1198 lei/pers.), și de la 609 lei/persoană/toți (redus de la 1218 lei/pers.), valabil pentru plecarea din 06.06!

Vacanță de relaxare, la Gulliver Delta Resort 3*

Poziționat idilic pe o insuliță aflată la intersecția dintre brațul Sfântu Gheorghe și canalul Uzlina, Gulliver Delta Resort 3* este o locație ideală atât pentru familiile cu copii, seniorii dornici de relaxare, cât și pentru tinerii dornici de aventuri. Amenajat în perfectă armonie cu natura, complexul ocupă o suprafață de 10.000 mp și dispune de o grădină luxuriantă cu hamace și balansoare.

Printre facilitățile locației se numără o piscină înconjurată de șezlonguri, un loc de joacă pentru cei mici, o arie dedicată activităților recreative, dar și pontoane pentru pescuit. Aici te așteaptă experiențe unice, atât în cadrul hotelului, cât și în împrejurimile pline de splendoare, grație excursiilor opționale cu barca.

Raiul păsărilor și ținutul plajelor sălbatice

Fă cunoștință cu tărâmul de basm Delta Dunării la o plimbare cu lotca pe lacurile pline de nuferi și canalele mozaicate cu stufăriș. La apus, peisajele sunt cu mult mai fascinante, mai ales că întreaga rezervație capătă nuanțe delicate de portocaliu, liliachiu și violet, iar brotăceii încep concertul de seară.

Delta Dunarii

Delta Dunării este locul cu cea mai bogată faună ornitologică din Europa, iar într-o sesiune de birdwatching vei putea observa specii de păsări precum pelican comun și creț, egreta mică și mare, stârc, lopătar, rața cu ciuf, cormoran, garlița, și câte și mai câte specii, unele dintre ele fiind pe cale de dispariție.

Unul dintre cele mai vizitate locuri din Delta Dunării este Letea, cea mai veche rezervație din țară și singurul loc unde vei întâlni liane grecești încolăcite de trunchiurile stejarilor, dune de nisip și cai sălbatici. La fel de căutate de către turiști rămân și plajele sălbatice din Sulina – fosta capitală a piraților și singura localitate cu port atât la Dunăre, cât și la Marea Neagră, și din Sfântu Gheorghe – un sat tipic pescăresc cunoscut îndeosebi pentru delicioasa ciorba storceag din sturion sălbatic, dar și pentru atmosfera tipic lipovenească.

de Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com/gulliverresort.ro

Ofertă Specială Plătește 1, Merg 2 – Sejur Gulliver Delta Resort 3* Uzlina

*Delta pentru Seniori – tarife de la 599 lei/persoana (plecarea din 06.06) si de la 619 lei/persoana (plecari din 13.06 si 20.06).

*Delta pentru toti – tarife de la 609 lei/persoana (plecarea din 06.06) si de la 669 lei/persoana (plecari din 13.06 si 20.06).

Servicii incluse: 3 nopti de cazare conform programului, pensiune completa tip bufet, transport autocar Bucuresti, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol. *Oferta Plătește 1, Merg 2 reprezinta 50% reducere din tariful standard de la 1198 lei/persoană, valabila pentru plecările din 06.06; 13.06 și 20.06! Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere oferta: office@gullivertours.ro, call center 021.794.75.07; 0784.215.624.